Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:673639
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.12.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lai arī cik cilvēkiem var būt skumji, aiziet tuvinieki viens pēc otra, šķiras vecāki, zaudē darbu, šīs tieksmes uz atkarībām vai noziedzībām neinteresēs, ja tās nebūs „sagaršotas”- iepazītas. Protams, kurš dzīvē nav lietojis alkaholu, gan arī ir kas nav, bet cilvēkam ar labu pašvērtējumu, tas nebūs saistošs. Viņš saredzēs dzīvi uz priekšu vienalga kā. Zemais pašvērtējums arī ir no iemesliem, kādēļ cilvēki meklē piepildījumu citur, nepareizajos draugos un nepareizajās kompānijās.
Kā vienu no risinājumiem varu minēt ir sabiedrības izglītošanu. Varbūt pat ir nepieciešami dažādi bezmaksas kursi, lekcijas, kad, piemēram, skolās psihologi vecāku sapulcēs vecākiem stāsta, kam pievērst uzmanību, ko nepalaizt garām jaunieša uzvedībās, lai jau laikus „nocirstu pie saknes” šos kaitēkļus. Izglītot vecākus.
Lielāku uzmanību un lielāku atbildību uzlikt sociālajiem darbiniekiem, kas zin ģimenes, kurās vecāki lieto alkaholu, strādā daudzas stundas, jo šobrīd sociālais darbinieks darbojas tikai tad, kad jau ir ko risināt, bet vērtīgi būtu, ja tas darbotos, lai nemaz nebūtu vēlāk ko risināt, lai problēmas nemaz nerastos. Mazajos pagastos cits par citu zin visu, un kādēļ tiek ļauts bērnam dzīvot pagrabā un sociālais darbinieks nemaz nerisina situāciju. Ko labu bērns var saņemt, ja viņš atrodas tādā ģimenē, kurai neinteresē, kur bērns pārlaiž naktis? Sabiedrība nevar būt vienaldzīga pret šādiem gadījumiem, šādām ģimenēm, jo tas paaudzēs aiziet tālāk.
Ir jābūt lielākām nodarbinātības iespējām bērniem, jauniešiem. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1351013
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties