Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:652375
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Das Park Hotel    3
1.1.  Das park hotel cenas    4
1.2.  Viesnīcas istabiņas    4
2.  Klientu atsauksmes    5
  Secinājumi    6
  Izmantoto avotu un literatūras saraksts    7
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
Manuprāt, viesnīca “Das park hotel” izceļas uz citu fona ar savu oriģinālo domu padarīt šo viesnīcu atšķirīgu no citām ir diezgan interesanta jo visi esam pieraduši pie augstas klases istabiņam,bet gulēt starp betona sienām esam tikai retais. . Pasaulē un internetā mēs esam redzējuši visādas savādas un teiksim neierastas viesnīcas, bet manuprāt Das park hotel ir tiešām izveidota ar domu.
Neviens cilvēks nav nekad gulējis kanalizācijas formas truba istabā, un šīs viesnīcas klientiem bij tāda iespēja izbaudīt, kā tas ir un iespējams salīdzināt ar viesnīcām,kur istabas ir tradicionālā lielumā.
Rakstot šo darbu varu secināt, ka šī viesnīca noteikti piesaista daudz klientu tikai vien ar savu dizainu, kā arī to ka viesnīcas istabiņas ir novietotas Austrijas pilsētas Ottensheimas parkā., kas arī ir laba doma, jo pieceļoties cilvēki no rītiem var iziet svaigā gaisā kur apkārt ir zaļumi un patīkama atmosfēra,kā arī skats uz donavas upi. Protams, šai viesnīcai liels pluss ir par tās cenu politiku, jo ne visās viesnīcās, vai naktsmītnēs ir pieņemts tā, ka klients maksā cik vēlas, vai uzskata par nepieciešamu maksāt.
Daudz cilvēki ir pozitīvi izteikušies par šīs viesnīcas kvalitāti. Protams katram uzņemumam ir savi mīnusi, un manuprāt,šīss viesnīcas mīnusi ir tas, ka tualetes un dušas nav pieejamas uz vietas, bet tās var apmeklēt netālu benzīntankā. Tas daudziem cilvēkiem varētu būt nepieņemami.
Ideja ir interesanta arī orģināla, nekur citur pasaulē šādu viesnīcu varbūt nesastapsim, bet iespējams ir vērts padomāt par šīs viesnīcas attīstību, un iespējams pēc paris gadiem šī viesnīca būs viena no pazīstamākajām pasaulē.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties