Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:618021
 
Vērtējums:
Publicēts: 29.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Nobeigums.
Līdz pat 1944. gada marta sākumam Nikolajs Kuzņecovs kopīgi ar partizānu vienību veica daudzus dažādas sarežģītības pakāpes uzdevumus Kā piemērus minot veiksmīgi iegūto informāciju par to kur atrodas Hitlera rezerves mītne, augsta ranga vāciešu militārpersonu likvidācija, veiksmīga aģentūras tīkla izveida un vel daudzi citi panākumi.
Visā Nikolaja Kuzņecova dzīvē viss mazāk informācijas ir pieejams par viņa bojāejas apstākļiem ja ir skaidrs aptuveni kad tas ir noticis tad diskusijas par to kādos apstākļos ir gājos bojā Nikolajs Kizņecovs veljoprojām turpinās. Tāpēcc nolēmu pieturēties pie visreālistiskākās versijas.
Kā jau tas ir zināms izlūkošanā kaujas apstākļos viss sarežģītākais ir atgriešanās pie draudzīgajiem spēkiem. Tā gadījās arī ar Kuzņecovu. Mēģinot nokļut pie savējiem spēkiem netālu no Borjatino ciemata Kuzņecovs kopīgi ar cīņu biedriem pamanīja karavīrus padomju formastērpos. Pēc Kuzņecova pavēles Belovs devās līdz tuvākajai dzīvojamaijai ēkai kur pajautāja vietējam iedzīvotājam vai šejit ir karaspēks, no kā saņēma atbildi, ka ir tikai ne jūsējie bet ar zvaigznītēm. Kuzņecovs kopīgi ar biedriem kļūdaini pieņēma, ka tie ir draudzīgie spēki, kas patiesībā izrādījās benderovieši.Izcēlās apšaude, kā rezultātā Kuzņecovas ar biedriem gāja, bojā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1329070
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties