Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:585449
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.05.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Starpcitu, viens novērojums no mūsu pašu Rīgas Tehniskās Koledžas vadības pieļautās kļūdas, kura nejauši veicina smēķēšanu pusaudžu-jauniešu vidū, man tas ir uzreiz saprotams, bet ne jau katrs par to aizdomājās, kad publiski tika paziņots par vienīgo oficiāli atļauto smēķēšanas vietu Koledžas teritorijā, kļūda bija tā, ka netika atgādināts par to, ka LR likumdošanas noteiktais likums par smēķēšanas aizliegumu līdz pilngadības sasniegšanai arī šajā teritorijā vēl aizvien paliek spēkā, jo loģiski ir tas, ka šī smēķēšanas vieta tika izveidota vecāko kursu audzēkņiem, studentiem, kas šo vecumu jau sasnieguši!

Nemaz nerunājot par to, ka tādām iestādēm kā reklāmas aģentūrām, tabakas, alkohola ražotājiem un protams arī narkotisko vielu izplatītājiem ir pilnīgi vienaldzīga mūsu veselība, viņus rūp galvenokārt ienākumi.

Nedaudz cinisma - Tā teikt, ja tas būtu tikai viņu lemšanas varā, tad alkoholiskos dzērienus un cigaretes visdrīzākais varētu iegādāties arī skolas kafejnīcās..

Vai Tu esi iedomājies cik viņi pelna no mums – miljoniem!!! Un tas tikai uz mūsu veselības rēķina – tātad katrs iztērētais lats par kuru mēs nopērkam kārtējo cigarešu paciņu, aliņu, sidru utt. aiziet kāda onkuļa vai tantes kabatā, mēs līdz ar to zaudējam gan veselību, gan naudu.. padomā cik tu iztērē, sāksim piemēram ar nedēļu vai mēnesi šo preču iegādei un ko par to naudu tu varēji izdarīt tā vietā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties