Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:544274
 
Vērtējums:
Publicēts: 31.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lai arī feedback ir nabadzīgs, tomēr vairums dalībnieku regulāri apmeklē forumu un avīzes tiešsaistes versiju, bet tikai mazākums no foruma dalībniekiem lasīja avīzes papīra versiju. Šajā kontekstā nevarētu uzskatīt, ka tas liecinātu par tiešsaistes versijas panākumiem – to drīzāk būtu jāuztver kā zīmi, ka starp avīzes drukas un tiešsaistes versijām trūkst starpsavienojuma. Ir vēlams savienot tradicionālos masu medijus ar jaunajiem tiešsaistes produktiem.
Un tomēr vēl ir daudz darāmā, lai pievērstu nopietnāku uzmanību lasītāju atsauksmēm un lasītāju savstarpējai komunikācijai. Ne tikai žurnālisti varētu vairāk iesaistīties, bet arī pats medijs varētu atspoguļot savā drukas versijā to, kas notiek tiešsaistē: mediji varētu publicēt tiešsaistes diskusiju fragmentus, pretīmnostatīt personāla un foruma lasītāju viedokļus un veicināt žurnālistu sadarbību ar lasītājiem, tādā veidā palīdzot lasītājiem tikt vaļā no to pasivitātes; pašlaik tikai mazs lasītājs slānis ir uzskatāms par aktīvu.
Pamatā masu medijiem tiešsaistē arvien vajag pilnveidoties, lai savām auditorijām piedāvātu reālu līdzdalību. Tas varētu būt grūts uzdevums, ņemot vērā, ka jau apmēram 100 avīžu izdevniecības ir pārtraukušas savus nerentablos tiešsaistes versiju produktus. Nākotnes izaicinājums ir saglabāt masu medijus kā integrācijas un publiskā diskursa institūciju, tai pat laikā kombinējot tos ar interaktivitātes jauno kultūru.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties