Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:458221
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.11.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  IEVADS    2
2.  UZŅĒMĒJDARBĪBAS VIDE    3
3.  PATĒRĒTĀJI    4
4.  KONKURENTI    5
5.  MĀRKETINGA PAMATELEMENTI - 4 P    7
5.1.  PRODUKTS    7
5.2.  CENA    7
5.3.  VIETA    8
5.4.  VIRZĪŠANA    8
6.  APTAUJA    9
7.  SECINĀJUMI    10
8.  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    11
Darba fragmentsAizvērt

Uz jautājumu, kādām sāpēm izmanto produktu, visbiežākā atbilde ir “Pret galvas sāpēm”, ko izvēlējušies 43,6% respondent, otrajā vietā ir atbilde “menstruālajām sāpēm” uz ko atbildēja 19 aptaujāto (aptaujā piedalījās 35 sievietes). Trešā populārākā atbilde ir “zobu sāpes”, ko izvēlējās 13,8% aptaujāto. Jāpiebilst, ka uz šo jautājumu varēja izvēlēties vairākas atbildes.
Uz jautājumu, vai Jūs rekomendētu “Ibumetin” citiem, atbildes mani nedaudz pārsteidza, jo no visiem 37 “Ibumetin” lietotājiem 4 respondenti jeb 8,2% apgalvo, ka noteikti nerekomendētu to citiem.
Ar Ibumetin cenu neapmierināts ir tikai 1 aptaujātais, ar kvalitāti neapmierināti ir 4 aptaujātie, ar pieejamību apmierināti nav 4 respondenti, ar produkta efektivitāti ir 4 neapmierināti respondent, bet ar iepakojumu nav apmierināti 2 aptaujātie. Pārējie ar šiem aspektiem ir vai nu ļoti apmierināti vai apmierināti.
Vissvarīgākais aspekts, kāpēc iegādājas “Ibumetin” ir tā efektivitāte, ko par ļoti svarīgu atdzīst 77,6% aptaujāto, tomēr 6,1 % šis aspects nešķiet svarīgs. Visnesvarīgākais aspects ir iepakojums, tomēr arī tas šķiet ļoti svarīgs 6,1% aptaujāto. Reklāma lielākajai daļai ir nesvarīga (69,4%).

7. SECINĀJUMI
Veicot šo pētījumu, esmu guvusi ļoti daudz informācijas, kas man pašai šķiet interesanta un ir vērts zināt par konkrēto produktu, kuru pati arī lietoju. Ir interesanti uzzināt, ka produkts ir pieprasīts nevis reklāmu iespaidā, bet gan dēļ tā īpašībām-ibuprofēns, kas ir „Ibumetin” galvenā sastāvdaļa, ir vienīgā pagaidām atklātā pretsāpju viela, kurai ir tik viegla panesamība, ka tā ir viena no retajām pretsāpju vielām, ko drīkst lietot arī bērni.
Lai uzņēmums ar savu produkciju spētu noturēties farmācijas tirgū, tam nepārtraukti ir jāuzlabo esošie vai jāpildina piedāvājums ar jauniem, efektīviem un patērētājiem vajadzīgiem produktiem.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1326570
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties