Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
7,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:457098
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.02.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi:
Laboratorijas darbā tika apskatīta diskrētās modulācijas signālu traucējumnoturība. Šajā darbā signāla uztvērējs uztver pienākošo informatīvo signālu, kuram varēja mainīt sliekšņa vērtības. Šo sliekšņu vērtības nosaka to līmeni, pēc kura vadās, vai ir uztverts signāls vai uztverta pauze - ja apliecējas sprieguma vērtība nolases momentā ir lielāka par sliekšņa vērtību, tad pieņem, ka uztverts sūtījums, bet ja zem sliekšņa vērtības, tad to uztver kā pauzi. Laboratorijas darbā bija ļoti labi varēja novērto, ka neatkarīgi no signāla un trokšņa attiecības palielinās kļūdas varbūtība, palielinot sliekšņa vērtībām no 1 līdz 9.
Apskatot grafiku f(h)=Pkļ)-DFrM var novērot, ka palielinoties signāla un trokšņa attiecībai, samazinās kļūdu varbūtība, kur kļūdas tiecas uz 0. Tātad varam secināt, ka pie lielas trokšņa un signāla attiecības sliekšņu vērtības kļūdas varbūtība nemainīsies, jo tieksies uz 0 vērtību. Grafikā f(h)=P(1/0)-DFrM var redzēt, ka kļūdu skaits samazinās, palielinoties sliekšņa vērtībai. Grafikā f(h)=P(0/1) -DFrM var redzēt, ka kļūdas varbūtība nav atkarīga un to neietekmē sliekšņa līmeņi, jo kļūdu skaits ir nulle vai tuvu tai.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties