Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:346040
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.08.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Praktiskā daļa    4
  Rezultātu apkopošana    6
  Secinājumi    8
Darba fragmentsAizvērt

Ievads

Lai sāktu diskutēt par Laimīgām attiecībām ģimenē, svarīgi apjaust, ka Laimīga laulības pamatā ir piedošana un pacietība - spēja pieņemt laulāto tādu, kāds viņš ir „līdz nāve mūs šķirs” un pacietīgi ļaut partnerim mācīties būt dziļās un Mīlošās laulāto attiecībās. Mēs dzīvojam vienreizējās lietošanas laikmetā. Izlieto un aizmet. Pēdējo desmit gadu laikā ir radusies sajūta, ka tāpat var rīkoties arī ar partneriem attiecībās. Aizmešanas kultūra, kurā mēs dzīvojam, kā šķiet, grasās aizmest prom principu, ka laulība ir pienākums, kura nes saldus augļus tad, ja laulībā tiek ieguldīts darbs. Nav, svarīgi, kurš to sāk pirmais, taču ir garantēti, ja kaut viens partneris laulībā apzinās ka laulība ir pienākums un darbs, apzinās un dara, tad laulība nes saldus augļus. Reizēm mums pietrūks pacietības ieraudzīt šos augļus. Ja to dara abi, tad šie augļi var būt redzamāki, lielāki, saldāki un drīzāk.

Mūsu aptaujā piedalījās 20 respondentu, no kuras 15 sieviešu pārstāvji un 5 vīriešu pārstāvji, kuri nav precēti un kuru vecāki vairumā dzīvo kopā. Analizējot visas atbildes, kuras sniedza respondenti, varam konstatēt sekojošus datus: kā redzams attēlā 13 respondenti uzskata, ka precēšanas skaits ir atkarīgs no paša cilvēka un ir pieejams tik reizes, cik viņš grib jo laulība ir brīvprātīgie savienojumi. Ģimene viņuprāt ir uzticēšanās, paļaušanās, atklātība un atvērtība, kura funkcija vairumā ir pozitīva klimata nodrošināšana kā arī socializācijas process. Runājot par laulību – tā ir attiecības uz mūžu, kas nozīmē pastāvīgumu, vienotība un tai svētību dod Dievs. Tāpēc, respondentu uzkatīšanā, laimīga laulība ir mīlestība, bērni un uzticība.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1170118
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties