Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:328347
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.11.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

SIA “Hobby Hall” ir SIA “Stockmann” meitas uzņēmums, kas nodarbojas ar tirdzniecību pa pastu. Uzņēmums galvenokārt pārdod preces mājai, apģērbus, kā arī elektroniku un sadzīves tehniku. Pati firma nav ražotājs, taču pastāv noliktavas, no kurienes sūta preces (Somijā), noliktavas, uz kurieni tiek sūtītas atgrieztas preces, un servisa nodaļa (Igaunijā) un klientu apkalpošanas nodaļas katrā valstī, kur darbojas Hoby Hall. Latvijā atrodas divu valstu zvanu centri: Lietuvas un Latvijas – Rīgā, Katlakalna ielā 11c (Pļavniekos). Telpas atrodas “Schenker logistics” loģistikas parka teritorijā. Tātad uzņēmuma atrašanas vieta pēc būtības ir ārvalstīs, bet ar pārstāvjiem mūsu valstī.
Konkrēti par uzņēmuma adresi:
o Katlakalna ielas rajonā atrodas ļoti daudz noliktavu, arī pēdējā laikā tika būvētas jaunas telpas birojiem, ražošanas uzņēmumiem un noliktavām. Plašas teritorijas ir ļoti labi piemērojamas kravas automobiļu kustībai;
o Ceļu satiksme ir attīstīta, netālu tiek būvēts Dienvidu tilts, kas paplašinās satiksmes iespējas;
o Joprojām paliek plašas teritorijas, kas ļauj turpināt būvniecības darbus. Šobrīd blakus HH biroju atrašanas vietai tiek būvētas jaunas telpas, kā arī tiek veikti ceļu uzlabošanas darbi.
Vietas izvēli nosaka vairāki faktori. Šajā darbā es apskatīšu tieši Latvijas apkalpošanas daļas atrašanās vietu, balstoties uz vietas izvēles faktoriem, kas atspoguļo uzņēmuma atrašanās vietas nozīmi gan no patērētāju, gan no paša uzņēmuma viedokļa.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties