Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:328293
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.04.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Lai arī laika posms starp ziņu raidījumiem ir salīdzinoši neliels, tomēr informācija ir paspējusi transformēties un klāt nākusi jauna. НТВ saka, ka sievietes līķis atrasts dzīvoklī, Вести – noliktavā, kas piederējusi uzbrucējam. Pēc korespondenta teiktā „kā būtu ja būtu”, varētu spriest, ka ir jāpriecājas, ka situācija nav bijusi vēl asiņaināka. Liecināšanas jautājums vēl joprojām nesakrīt ar iepriekš minētajiem, tāpēc nav skaidrs, kura ir patiesā versija un vai vispār tāda ir.

Secinājumi
Noskatoties 6 Krievijas TV kanālos pieejamos sižetus par 13. decembra notikumiem Beļģijas pilsētā Lježā, tā līdz galam arī nesapratu, cik daudz bija cietušo, cik uzbrucējam gadu, kur viņam pirms apšaudes bija jābūt u.t.t. Informācijas daudzums bija liels, bet to kopumā apskatot pie vienas izkristalizējušās patiesības nav iespējams nonākt. Viens un tas pats medijs atšķirīgos laikos pasniedz informāciju citādi. Tas nav normāli, ja ziņas sastāv no minējumiem, kuri vairumā izrādās nepatiesi. Skaidrs ir tas, ka apšaude un granātu sprādzieni ir bijuši, daudz cilvēki ievainoti un daži ir miruši. Mediji, šajā gadījumā Krievijas TV ziņu raidījumi, no mazliet neikdienišķākiem gadījumiem kā sērijveida slepkavības, taisa milzīgu ažiotāžu. Uzskatu, ka izvēlētie mediji ļoti precīzi attēloja to, kādu tad informāciju ikdienā cilvēks uzņem to neapzinoties – nepārbaudītus faktus, nepārliecinošus minējumus (Pielikums Nr. 3). Es pieņemu, ka vietējās ziņas vēl ir kaut cik patiesu informāciju saturošas, bet par ārzemju ziņu uzticamību tiešām māc šaubas.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1320402
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties