Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:258147
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.12.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Andalūzija.
Lai gan Andalūzija ir populāra ar flamenko mūziku, tur ir arī gaita rociera (tabor pipe) instrumentālās mūzikas spēlēšana Rietumandalūzijā un īpatna vijoles un stīgu strinkšķināšanas tipa estrādes mūzika, kas zināma kā panda de verdiales Málaga ( < --- vieta, kur tas ir).

Aragona.
Jota, kas ir populāra Spānijā, varbūt ir dienvidu daļa no Aragonas. Jotas insturmenti ir kastaņetes, ģitāra, tamburīns, bandurria un dažreiz flauta. Aragoniešu mūzikai raksturīga blīvs perkusīvs elements, kas iespējams ir iedvesmots no Ziemeļāfrikāņu Berberiem. Guitarro, unikāla maza ģitāra, kas ir redžeta Murcijā, ir Aragoniešu izcelsmes. Aragonai arī ir savas dūdas gaita de boto un chiflo (tabor pipe).

Asturija, Kantabrija un Galīcija.
Šīs Ziemeļspānijas reģions ir māja attālai mūzikas tradīcijai, kas stiepjas līdz pat viduslaikiem. Šī reģiona "populārākais, raksturīgākais" instruments ir gaita (dūdas). Gaita bieži spēlē kopā ar mazo bungu, kas saukta par tamboril un spēlēta profesionālos maršos. Citi instrument ieskaitot requinta, fife (līdzīga pikolo flautai), arfas, vijoles, rebeka un zanfona ( rata lira).
Tradicionāli galīciešu mūzika raksturīgi iekļāva arī psalmu dziesmu, kuru sauc par alalas. Alalas var iekļaut instrumentālas interlūdas, kam ir sena vēsture,kas visticmāk balstīta tikai uz leģendām.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1345822
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties