Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:222871
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.05.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Mūsdienās dabas katastrofas visās savās formās ir viena no nopietnākajām problēmām visā pasaulē. Jo, kad rodas vismaz viena no daudzajām dabas katastrofām, tad tiek iznīcinātas dzīvojamās mājas, darba vietas, tiek izpostīta daba un dzīvā radība, bet pats trakākais ir tas, ka tiek pakļautas briesmām cilvēku dzīvības.
Šo tematu es izvēlējos tādēļ, ka šis temats no gadsimta gadsimtā paliek arvien aktuālāks, bieži sastopams, gandrīz neiespējami pārvarams. Tomēr neskatoties uz to, manuprāt, temats – dabas katastrofas, ir ļoti interesants. Domāju, ka šī temata pētīšana ļaus man to dziļāk izprast, neskatoties uz to, ka šim tematam veltīts ir maz avotu valsts valodā.
Darba galvenās problēmas ir spēja precīzāk, atbilstoši tematam noformēt sadaļas, izanalizēt dabas katastrofas ne tikai ārvalstīs, bet arī uzzināt, kādas Latvijā bija postošākās dabas katastrofas.
Darba mērķis ir izpētīt dabas katastrofas un uzzināt par to postījumiem. Uzzināt kā Latvijā cīnijās ar šīm dabas katastrofām.
Darbā tiek apskatīti jautājumi attiecīgi sadaļas nosaukumiem. Tas ir nepieciešams, lai nerastos nekādi pārpratumi, lasot darbu.
Darbā galvenais objekts ir dabas katastrofas.
Darba galvenie uzdevumi ir apskatīt dabas katastrofu kā globālu problēmu, izpētīt dabas katastrofas definējumus, izpētīt dabas katastrofas mūsdienu pasaulē un Latvijā, novērtēt civilās aizsardzības lomu cīnā pret Latvijas dabas katastrofām.
Šajā darbā es apskatu šādus jautājumus: - dabas katastrofu definējums un to iedalījums; - dabas katastrofas Latvijā, un proti – kāds bija pustrešais pasaules karš un plūdi Daugavā.
Lai darbs atbilstu nepieciešamām darba prasībām, ir nepieciešams darbā pielietot metodes. Šajā darbā izmantotas šādas metodes – salīdzināšanas, analīzes, vēsturiskā un gramatiskā metode. Es salīdzināju dabas katastrofu dažādību dažādos pasaules valstu reģionos. Analizēju dabas katastrofu iespēju Latvijā. Vēsturisko metodi es izmantoju, jo man likās interesanti izpētīt kā Latvijas iedzīvotāji cīnijās ar dabas katastrofām. Un gramatisko metodi, kad izmantoju valodu, kas ļauj precīzāk izteikties un izvairīties no liekvārdības.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties