Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:100913
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.12.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šveices bankas kopumā var raksturot kā kapitalizētas, ar augstu vērtību kvalitāti un ienesīgas. Kā sistēma, viņa panāk labumu no sabrukuma nekustamo īpašumu tirgū un lejupslīdes agrajos 1990. gados, un no lielo banku zaudējumiem, ko pārcieta Āzijas valstis un Krievija krīžu laikā 1990. gados. Panīkums un pelnīt spēja pierādīja, kā apdomība nes peļņu banku sektoram – no 0.2 procentiem 1996. gadā līdz 0.9 procentiem 2000. gadā. Ienākumu veikšana bija īpaši laba lielajās bankās un Raiffeisen bankās, pēc tam sekoja reģionālās un kantonu bankas. Statūtkapitāls palielinājās no 10 procentiem 1995. gada nogalē līdz 13 procentiem 2000. gada nogalē, pirms nelielā kritiena 2001. gadā. Bankas likvidācijas pozīcija pilnveidojās uz priekšu ar cerību palielināt krājumus no pirmavotiem, kā arī klientu noguldījumiem un kredītiem.
Kopumā, sistēma pierādīja, ka var būt elastīga makroekonomikas šoka un sasprindzinājuma scenāriju daudzveidībā. Tomēr zīmīgākās atšķirības saglabājas starp abām pusēm un starp iestādēm katrā pusē. Kredītu normas, ieskaitot filiāļu kreditēšanu un lielo risku, ir atbilstošas BCP. Informācija vērtīgajā kvalitātē un uzkrājumos mēnešu un ceturkšņu pārskatos tomēr ir ierobežota. Turklāt, bankām nav vajadzīgs atklāt viņu gadagrāmatu publicētos pārskatus kategoriju vērtīgajā kvalitātes sadalījumā, nedz citādā vērtīgās kvalitātes mērītājā (kā pagājušajā termiņā, slepenajā vai neuzkrātajā aizdevumā). …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties