Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Es un mana ģimene

Autora bildeAutors: Dinija Krievele / Vangažu vidusskola  
Es un mana ģimene ir kā viena liela galva, kuru sadalīt nevar. Mana ģimene ir kā puķu dārzs, kurā mīlestība un sapratne ir mani patiesie draugi.Cilvēkam arī savu domu dārzā jāiemācās par dārznieku kļūt. Ģimene katram cilvēkam ir vajadzīga, lai būtu laime, mīlestība un dzīves prieks. Ikvienam no mums patīk brīvo laiku pavadīt ar savu jauko ģimeni. Prasme dzīvot Tagadnē ir pats svarīgākais dzīvē. Tas izklausās vienkārši, taču bieži vien arī visai grūti. Un tieši ģimenē viens otram dodam spēku savam Es, ne mantiskās vērtības, ko daudzi mūsdienās nez kāpēc augstāk vērtē.
Mana ģimene ir kā uzbūvēts žogs. Ģimenē ir kā pasakā, kurā katrs dēlītis spīd kā spožs mēness. Un katrā ir ielikta mīlestība, prieks, pūles, jūtas un arī darbs. Bet ar laiku visi dēlīši sāk brukt, tas tāpēc, ka, laikam ejot, mēs paliekam vāji, visas jūtas, sāpes, vārdi aiziet nevajadzīgā laika skrējienā, kur dažreiz mēs viens par otru aizmirstam, dzenoties pēc lielajiem pasaules labumiem... Katrs cilvēks meklē savu Laimes ostu, reizēm tā nav acīm saredzama...
Ģimene man ir viss, tā ir mana Laimes osta kā visspožākais saules stars, kurā es varu rast mieru, nebaidīties būt pati Es, akceptēt sevi tādu, kāda šobrīd esmu. Mani reizēm skumdina, ka bieži esmu aizņemta ar treniņiem, pulciņiem un mazāk laika pavadu ar ģimeni. Bet arī saprotu, ka viss, ko mūsu dvēsele piedzīvo un iemācās, vienmēr ir ar mums, un mana ģimene lepojas ar to. Dažiem ģimene nenozīmē neko un negrib pavadīt laiku tajā, es šos cilvēkus nesaprotu. Man ģimene ir 1.vietā, jo tieši tā man deva iespēju būt pasaulē, mīlēt un justies mīlētai. Viss, ko ģimenē mēs darām kopā, ir zelta jūra, jo nekā cita nav svarīgāka, kā būt kopā ar saviem mīļajiem. Es ar savu ģimeni pavadu kopā visus svētkus, ceļojumus,vienkāršas sarunas pie galda... Viss, kas ģimenē ir bijis, ir viena fantastiska bumba ar neaizmirstamiem notikumiem un mirkļiem. Mēs bieži nedomājam par tiem, kuri mums ir svarīgi, mēs strīdamies ar tiem, kuri mūs mīl, un tiecamies pēc labākā. Bet vai to atrodam citur?
Es iesaku padomāt tiem, kuri nemīl savu ģimeni, jo bez tās dzīvē mums vieglāk nebūs. Ja tev ir ģimene, tu jau esi bagātāks pr visiem tiem, kuriem tās nav!
Komentāri
Nav neviena komentāra
Tavs komentārs
Lai pievienotu komentāru, Tev ir jābūt autorizētam:
 

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties