Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Naktī viena, dienā cita

Autora bildeAutors: Santa Sālava / R1TV  
Diennaktī ir 24 stundas, kamēr arā ir gaišs tikmēr viss šķiet labi,taču tuvojoties tumsai daudz kas izmainās. Ir gaišais ,,es" kurš parāda sevi diennakts gaišajā laikā. Tumšais ,,es" uzdarbojas nakts laikā. Un vel ir trešais ,,es" kurš guļ.
Jebkura cilvēka sajūtas un attieksme ir atkarīga no ārējiem apstākļiem. Es kā cilvēks dienā esmu vieglāk ietekmējama, vairāk atvērta un dzīvespriecīgāka. Tā ir daudziem cilvēkiem, taču kad ārā līst, ir nomācies,zibeņo vai dārd pērkons daļai cilvēku tas rada nomāktību. Taču es labprāt skatos pa logu uz lietus lāsēm,sniega pārslām vai zibens šautrām. Dažreiz kārdinājuma varā dodos ārā lai būtu tuvāk šīm sajūtām. Tas liecina ,ka ārejie apstākļi dienas laikā ietekmē mani samērā pozitīvi.
Taču pretēji dienai ir nakts. Naktis man patīk pavadīt vienatnē un klusumā. Tumsa nomāc prātus liekot tiem domāt par dažādām lietām. Manās naktīs tā līdzi nes arī dažādas sajūtas un idejas. Tātad naktis var izmantot lai domātu produktīvi un racionāli. Naktis vienkārši liek justies labāk un tumsa palīdz atslābināties.
Trešais ,,es" kurš mēdz gulēt pusi no nakts un pusi no dienas es laikam mīlu visvairāk. Gulēšana padara cilvēkus skaistus,atslābina,atjauno enerģiju,spēkus. Manuprāt, manam ,,es" miegs ļoti palīdz sagatavoties manam nākošajam posmam, dienai.
Es savu diennakti sadalu šadi un katrā posmā mana attieksme,darbības un sajūtas ir atkarīgas no ārejiem apstākļiem kuri ietekmē manu iekšējo pasauli un domāsanu. Ārējie apstākļi var ietekmēt vai nu labi vai slikti. Tātad - Es esmu tas kas ir ap mani un manī.
Komentāri
Nav neviena komentāra
Tavs komentārs
Lai pievienotu komentāru, Tev ir jābūt autorizētam:
 

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties