Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Es piedzimu laikā...

Autora bildeAutors: Viktorija Lomaša / Rīgas Ostvalda vidusskola  
Mans laiks ir neparasts, bet ļoti interesants, aizraujošs, pievilcīgs. Šis laiks dot daudz iespēju sevi realizēt, iemācīties kaut ko jaunu, neparastu, apgūt jaunas tehnoloģijas, izvēlēties interesantas, reti sastopamas profesijas.
Es uzskatu, ka es esmu piedzimusi īstajā laikā, jo šis laiks man patīk, es jūtos šajā laikā kā ”zivs ūdenī”. Tas nozīmē, ka viss, kas notiek manā dzīvē, man patīk, es esmu laimīga, priecīga, apmierināta. Protams, dažreiz gadās sarežģītas situācijas, kuras nepatīk un gribētos, lai to nav vai būtu mazāk, un tad sākas pats interesantākais, tiek apzinātas visas spējas un iespējas, lai saprastu, kas notiek un kāpēc tā notiek, un pēc iespējas ātrāk visu jāmēģina atrisināt. Ir aizraujoši atcerēties bērnību. Kad es biju maziņa, es mammai bieži stāstīju, ka es esmu piedzimusi tajā laikā, kad vajadzēja, jo es ilgi gaidīju savu mammu, kuru es izvēlējos, tāpēc man ir sajūta, ka viss, kas ar mani notiek, ir mans. Man patīk fantazēt, domāt par savu nākotni, es gandrīz zinu, kas man ir vajadzīgs, kā tikt pie tā, kā rakstīt savas dzīves scenāriju. Sanāk ļoti aizraujoši kā labā, skaistā filmā. Jā, protams, visu uz priekšu mēs nevaram zināt, kas un kad notiks, bet domāt labas, skaistas domas, priecāties un meklēt visās situācijās tikai labu un skaistu, mēs varam. Jābūt labam cilvēkam, iet pa dzīvi ar pozitīvu enerģiju, dāvāt skaistumu un prieku, un tad dzīvē būs viss kārtībā. Bieži ir tāda sajūta, ka mani kāds sargā, palīdz un rāda, kur man iet, ko iesākt. Ļoti jocīgas sajūtas, ne visas saprotamas. Man apkārt ir tuvi cilvēki, kuri mani saprot, atbalsta, palīdz, atļauj man būt tādai, kāda es esmu.
Lai būtu īstajā vietā, īstajā laikā, jāklausās savās jūtās, jādomā par savu rīcību, jāieklausās savās domās, jātic, ka viss ir tavās rokās, un tavs eņģelītis tevi sargā un sargās vienmēr. Ceru, ka šis laiks dos man visu to labāko.
Komentāri
Nav neviena komentāra
Tavs komentārs
Lai pievienotu komentāru, Tev ir jābūt autorizētam:
 

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties