Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Bēgļu iemesli, domas, uzskati. (1)

Autora bildeAutors: Aiva Balcere / Aizputes vidusskola Vērtējums:  -1
Vērtējums:  -1
bēgli, imigrants - tā tiek saukti visi Irākas, Afganistānas un citu valstu iedzīvotājus, kas pamat savu valsti nelegāli. neviens nevēlas iedziļināties kāpēc viņi pamet savu valsti. protams, ir uzskati, ka tas ir kara dēļ, bet kāpēc tad mūk vīriešu un kāpēc izturas pret vietējiem iedzīvotājiem kā pret pamesliem.
ir tik daudz uzskatu un viedokļu. citi uzskata, ka viņi ir traucēkļi vai teroristi, citi viņus pieņem savās ģimenēs. nav tāda viena kopīga uzskata. es arī viņus nelabprāt redzu Latvijas teritorijā. man šķiet, ja mēs viņus tik strauji ielaidīsim Eiropas Savienībā, tad piepildīsies gaišreģes Vangas pareģojums, ka musulmaņi pārņems Eiropu uzspiežot savu ticību. to varētu nosaukt par astotajiem Krusta kariem šoreiz tikai ar citu mērķi. es nesaprotu, kāpēc tik neatlaidīgi ir jāuzspiež sava ticība, viedoklis, pat ejot pa ielu viņi sāk izklāstīt savus uzskatus svešiem cilvēkiem.
viņiem tiek sniegta palīdzīga roka, bet viņi tajā vietā, lai pateiktos taisa skandālus. uzmācas sievietēm, mētā pārtikas pakas, ka te viņiem nav labi. bet, ja tev te nav labi, kāpēc nebrauc atpakaļ? uzskats, ka viņi mūk no kara man šķiet aplams, jo jāmūk būtu sievietēm un bērniem. Latvijā Brīvības cīņās vīrieši rāvās lai tiktu frontē neapsvēra somu mukt. un it īpaši, ja tu mūc no kara, kā tu vari sūdzēties par labklājību. protams, visus nevar mērīt pēc vienas mērauklas, kā to mēs darām sabiedrībā visbiežāk, iespējas, ka kāda nodomu ir citi.
visvairāk mani mulsina fakts, ka tiklīdz viņi tuvojas Eiropas krastam viņi iemet ūdenī savus personīgos dokumentus, ja tu šeit ierodies ar labie, nodomiem, priekš kam tas nepieciešams. kā arī apskatot video, kas ir publicēti internetā var pamanīt, ka viņu apģērbs un mobilie telefoni nav no lētākajiem. viņi visi tēmē uz ekonomiski stabilākajam valstīm - Vāciju, Zviedriju, Austriju. bēgot man šķiet galvenajam vajadzētu būt, lai apstākļi uzlabotos. tie viņiem uzlabojās, lai arī kā viņi uzskatīt, bet viņu uzvedība gan nē.
bēgļi ir šī brīža viena no aktuālākajām tēmām. tiek meklēti atrisinājumi un iespējas, kā apslāpēt imigrantu masveida ienākšanai. viņi ierodas un neciena vietējo dzīvi, uzvedoties kā pašiem ērtāk. vai tā ir īstu bēgļu attieksmi? man šķiet, ka nē! es ļoti ceru ,ka viņus vairs 'pāri robežai nelaidīs, jo šobrīd viņi ir radījuši tikai problēmas.
Komentāri
Anna Audare09.03.2016. 19:10
Kas tev ar gramatiku? Tev teikumi sākas ar mazo burtu utt.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties