Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Bēgļi - manāmās izmaiņas daudzu Eiropas valstu nākotnē

Autora bildeAutors: Linards Nakmanis / Pilsrundāles vidusskola Vērtējums:  -1
Vērtējums:  -1
Visiem ļoti labi zināmā un visur aktuālā tēma – bēgļi.Cilvēki,kuri ir spiesti atstāt savu dzimteni,savu valsti,tajā notiekosās kara darbības dēļ.Es uzskatu,ka tas ir ļoti labi,ka Eiropas valstis ir gatavas palīdzēt šiem imigrantiem dažādos veidos,atbalstīt viņus,sniedzot bemaksas latviešu valodas kursus un intigrēties Latvijas sabiedrībā.

Bet tur,kur ir labais, neizpalikt bez sliktā.Daudzi austrumvalstu tautu iedzīvotāji,parasti vien islāma piekritēji, izmanto šo situāciju savādāk.Manā skatījumā, kā nevainīgi un miermīlīgi austrumvalstu iedzīvotāji viņi ierodas Eiropas valstīs.Viss būtu kārtībā,ja vien viņi nesāktu veikt dažāda veida pārkāpumus.Tiek uzsākti dažādi terorakti,tiek izvarotas daiļā dzimuma pārstāves un vēl tam līdzīgas lietas.Es uzskatu,ka iebraucējiem atceļojot vajadzētu cienīt un ievērot tās zemes kultūru un normas,kuras tajā ir pieņemtas.

Neskatoties uz slikto var pamanīt ko labu un skaistu,kā, piemēram, bēgļi,kuri ir islāma piekritēji, cenšās iegūt zināšanas par valsts kultūru,mācās konkrētās valsts valodu un pat ir gatavi piedalīties tradīciju ievērošanā un svētku svinēšanā.Neskatoties uz to kāds iebraucējs tu esi,piekop kultūru vai dari pilnīgi kaut ko pretēju,vienmēr atradīsies cilvēki,cilvēki,kuri būs kategoriski pret cittautību cilvēkiem savā valstī,kā arī kāds pastāvēs par to,lai tiktu atrasta vieta šiem bēgļiem.

Pēc manām domām, Eiropā ir sācies ļoti liels haoss,jo īsti nav zināmi bēgļu mērķi un viņu nodomi.Vēl kā liela piebilde tam ir tas,ka tiks sajauktas dažādu tautu kultūras un iespējams,ka izzudīs daļa Eiropas valstu kultūru.Saprotams,ka šiem cilvēkiem,kuri meklē patvērumu šeit,pie mums,ir ļoti grūti tur, kur viņi tagad atrodas, tur, kur notiek karš.Jo kā jau labi zināms,karš mums var atņemt visu,neskatoties uz to,ka šodien tev ir viss,ko vēlies.Taču rīt vari palikt pavisam viens un plnīgi bez neviena sev blakus.

Bet vērtējot visā kopumā,neskatoties uz Eiropas iedzīvotaju dažādajiem viedokļiem un nevienu nenosodot, droši varu teikt,ka pēc manām domām,labāk būtu,ja viss turpinātos tā,kā tas ir bijis līdz šim.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties