Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Latvija (1)

Autora bildeAutors: Laura Eberharde / Jaunsilavas Pamatskola Vērtējums:  -1
Vērtējums:  -1
Pasaulē ir neskaitāmi daudz valstu, kuras ir gan lielas, gan mazas. Es lepojos ar to ka es dzīvoju Latvijā, kaut arī dzīves līmenis nav tik augsts.
Latvija ir valsts ar gribu, apņēmību un spēku. Latvija kura cīnās pret visu slikto un beigās panāk savu. Šajā valstī dzīvo cilvēki, kuri spēj cīnīties, ja būs nepieciešams, pretoties, ja arī tas būtu nepieciešams.
Es lepojos ka dzīvoju tieši te Latvijā. Šajā valstī cilvēki nav vienaldzīgi. To pierāda daudzas kampaņas, akcijas, kuras tiek rīkotas lai palīdzētu citiem, kā arī konkursi un olimpiādes. Latvija ir daudz atsaucīgu cilvēku kas labprāt spēs tev palīdzēt, tikai uzprasi. Mūsos ir ieaudzināts patriotisms, kas neļauj būt vienaldzīgiem pret notiekošo valstī. Ja mēs nebūtu stipra un apņēmīga tauta, tad tagad varbūt pat nebūtu brīvības. Es ar saviem vecākiem lepojamies par Latviju un par cilvēkiem, kuri atdeva dzīvību par brīvību.
Latvieši nekad nav bijuši slinki. Viņus vienmēr var redzēt strādājam piemēram plavā, kad jāvāc siens, uz lauka, kad ražas laiks utt. Man latvieši nozime mūžīgu darba spēku.
Apbrīnojami skaistā mūsu valsts daba! Nekur citur tādu neatrast. Plašie meži, kas apņem i un pilsētas. Daudzās upes, kas lokās cauri visai mūsu valstij. Un jūra kas apskalo Latviju.
Mēs ik gadu godinām tos, kuri cīnījās par Latviju, tos, kuri nezaudēja ticību šai valstij.
Komentāri
Anna Audare09.03.2016. 19:08
Starp citu ,tēma nav Latvija, bet gan attieksme pret bēgļiem. Neesi, ko sajaukusi?

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties