Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Mana saliņa brūk un šķeļās

Autora bildeAutors: Aija Kalniņa / Madonas Valsts ģimnāzija Vērtējums:  +8
Vērtējums:  +8
Mana saliņa pagaidām vēl ir droša, bet apkārt postošie viļņi-Islāmistu teroristi, Putina pasaules iekarošanas plāni, Amerikas ieroči un lielie naudas maisi ilgi vairs nenoturēsies krasta līnijā. Arī no iekšpuses plosām savu salu ar neapdomīgiem lēmumiem un kautrīgu mentalitāti, līdz iznīks viss, par ko tik kvēli cīnījās mūsu senči. Bet kāpēc rodas šie viļņi un plaisas? Diemžēl daudzi cilvēki ir nožēlojami, nauda un resursi tiek vērtēti augstāk par mieru. Bizness, bizness un vēlreiz bizness. Kur lai meklē patiesību, ja visu pārpludina ar cenzūru, viedokļu dažādību un paši Eiropas Savienības deputāti slēpj patiesību?
Eiropas Savienību smagi nomocījis bēgļu jautājums. Tajā iepludināti jau vairāk kā miljons svešas kultūras pārstāvju. Un plūdīs vēl, līdz paši vairs nezināsim, kādā savienībā dzīvojam. Tiek rēķināts, ka tikai ap 30% bēgļu bēg no kara, daudzi vienkārši vēlas dzīvot uz dumjo eiropiešu rēķina, jo kurš gan nebēgtu, ja piedāvā darbu, dzīvesvietu un pabalstus par neko. Tomēr, pati ļaunākā daļa ir personisko viedokli zaudējušie un reliģiski pārliecinātie teroristi. Problēma ir tā, ka Arābu valstīs ir izglītības trūkums, šādi cilvēki ir viegli suģestējami, tiem varētu pat iestāstīt, ka Zeme ir plakana un es esmu dievs. Bet kas viņus padarīja par postu un apokalipsi radošiem zombijiem? Domāju, ka šāda informācija ir pieejama tikai tiem , kas šodrīd dala pasauli. Krievija, Amerika, nafta un pa vidu Islāms. labāk ejiet nodarboties ar zinātni, tā ir tīra un patiesa, bet politika-netīra, ar asinīm aptraipīta spēle, ko vada tie, kuru rokās ir vairāk žetonu. Spēlēs žetoni sadalīti pavisam neadekvāti. Pasaules bagātākajiem 65 cilvēkiem ir vairāk naudas nekā pusei nabadzīgāko pasaules iedzīvotāju kopā.
Vai augstajos Berlīnes krēslos nevienam neliekas dīvaini, ka lielāko daļu bēgļu sastāda jauni vīrieši, pavisam nelielu daļu sievietes, bērni un par veciem cilvēkiem varam gandrīz vispār aizmirst? Vai neviens nav mācījies no Parīzes terorakta un Vācijas jaungada orģijām?
No vienas puses jau tīri loģiski, ka valstis nevēlas iekšējos konfliktus un protestus, tāpēc daļu informācijas slēpj no parastajiem mirstīgajiem. Par Vācijas izvarošanām visi klusēja veselas četras dienas, līdz mediji uzsprāga un pārpludināja visu internetu ar cietušo sieviešu stāstiem. Cik kļūdas vēl jāpieļauj, lai saprastu?
Sākumā Latvijā plānoja ievest ap 250 bēgļiem, skaidrs, ka tas ne tuvu neatbildīs reālajai situācijai. Tā kā esam Eiropas Savienībā, esam pakļauti tās likumiem. Lielākais Eiropas naudas maiss ir Vācija, ja A. Merkele liek ievest bēgļus, mēs paklausīsim, jo kā gan varam stāties pretī lielākiem un tiem, kas deva naudu ceļu uzlabošanai.
Ir žēl to cilvēku, kuri tiešām bēg no kara briesmām, arī paši mēs nespēsim uz viņiem skatīties ar labsirdīgu skatienu, jo baidāmies. Eiropas Savienības likumdošanā ir noteikts, ka jāpalīdz nelaimē nokļuvušiem palīdzības meklētājiem. Tas ir pilnīgi skaidri saprotams, neskaidra ir sistēma jeb sistēmas trūkums palīdzības meklētāju identificēšanā. Liela daļa bēgļu domā, ka viņiem pienākas Eiropas bagātības, viņi neizjūt pateicību, tikai klaigā "Vēl, dodiet mums vēl". bēglis saņem lielāku pabalstu nekā valsts pilsonis. Šajā vietā sistēma kļūst pavisam neskaidra.
Krievi smejas par mūsu naivumu. Krievs iesit latvietim pa seju, bet cietušais tikai nosaka:"Vai kā gadījās" . Eiropa ir skaista un labsirdīga, bet ar pārlieku toleranci nevar vadīt valsti, kur nu vēl savienību. Neapdomīgi palīdzot bēgļiem, mēs viņus izglābsim, bet būsim upurējuši Eiropu, atdevuši visu, paši paliekot badā.
Eiropa nekad vairs nebūs tāda, kā bija agrāk. Visi saplūdīs, izveidojot apjukušu pūli, kuru vadīs pasaules dalītāji. Divas tik krasi atšķirīgas kultūras nevar sadzīvot tik tuvu kopā, lai kā arī mēs to negribētu. Ar naivumu un pieklājību tiks iznīcināta līdz šim zināmā Eiropa. Ja Eiropa mirs, lūdzu nogaliniet mani vispirms!

Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties