Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Bēgļi - par vai pret?

Autora bildeAutors: Jekaterina Ivankova / Rīgas 21. vidusskola Vērtējums:  Nav
Vērtējums:  Nav
Mūsu dzīvēs vienmēr atnāk un aiziet cilvēki. Kādi dod mums labo, citi - slikto. Bet uzreiz saprast to, kāds ir cilvēks, viņa domas un par sekām, pie kurām tas var novest, ir ļoti grūti. Šodien mums arī tā ir, ja mēs apspriežam bēgļu tēmu. Bet tas, kas notiek citās valstīs pēc bēgļu parādīšanās tajās, nav brīnišķīgi. Latvijā jau ieradās kāda daļa no visiem bēgļiem, kuri plāno dzīvot pie mums. Un es gribu par to parunāt.
Vispirms vajag parunāt par to, kas vairāk atbrauc - vīrieši vai sievietes? Un tagad Rīgas ielās ir redzams, ka lielākā daļa no bēgļiem ir vīrieši. Kāpēc? Es varu saprast, ka bēg sievietes ar bērniem, jo viņas baidās no kara, no bada, no bezdarba, bet no kā var baidīties vīrieši? Tie ir stiprā dzimuma pārstāvji. Manuprāt, vīriešiem vajag atjaunot kārtību savās valstīs. Un darīt tā, lai sievietes un bērni dzīvotu mierā un mīlestībā, nevis atstāt viņas.
Otrkārt, ja es esmu sākusi runāt par vīriešiem, gribas atzīmēt viņu uzvedību. Gandrīz visos masu informācijas līdzekļos var atrast vienu-otru publikāciju par to, ka viņi bez respekta uzturas pret Latvijas iedzīvotājiem. Kur ir bēgļi - tur ir nekārtība un gan arī par to, ka viņi izvaro mūsu sievietes. Manuprāt, cilvēkiem, kuri dzīvo svešajā zemē, tas nav pieļaujams.
Un pēdējais, par ko gribas pateikt - tie ir nodokļi. Šodien pabalsts vienam bērnam ir 11,38 eiro, bet bēgļu pabalsts ir 139 eiro. Kāpēc? Par ko? Par to, ka šie svešinieki dzīvo šeit un neko nedara? Kāpēc mūsu valsts nekā neatzīst mūsu māšu grūtības, kuras viņām vajag pārvarēt, lai izaudzinātu savu bērnu. Ko var nopirkt par 11.38? Pat kurpes tā nemaksā.
Manuprāt, Latvijai bēgļi nav vajadzīgi, jo neko labu no viņiem nevar gaidīt. Gan arī no finansiālās puses - Latvija nevar uzturēt bēgļus, jo bez viņiem ir ļoti grūti - ir zemas algas, zemi pabalsti un lieli nodokļi. Mana attieksme pret bēgļiem ir negatīva.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties