Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Bēgļi

Autora bildeAutors: Ivars Janis / Rēzeknes logopēdiskā internātpamatskola Vērtējums:  +2
Vērtējums:  +2
Bēgļi bija, ir un būs. Katrā tautā tādi ir, bet kas ir bēgļi?
Bēgļi ir cilvēki, kas ir zaudējuši mājās, kara dēļ, ēdiena dēļ un cita. Latvijas teritorijā arī ir bijuši bēgļi, bet viņi bija latvieši, kas bēga dēļ kara. Visvairāk viņu bija 1.Pasaules kara laikā, jo daudzus sūtīja uz Sibīriju, tikai tāpēc cilvēki bēga uz ārzemēm – Amerikas Savienotajām Valstīm, Lielbritāniju un uz gandrīz visām Eiropas Savienības valstīm. Tie latviešiem ir bijuši smagi gadi, bet viņi cīnījās un izdzīvoja.
Tagad latviešiem nav bēgļu, bet Ukrainai un Āfrikai ir ļoti daudz. Pagaidām viņus uzņem lielākās valstis, bet drīz viņām tas apniks uz visus padzīs. Ukrainā viņi bēg kara dēļ, bet Āfrikā – ēdiena dēļ. Tas ir ļauni, bet ko darīt? Pagaidām vēl bēgļiem var palīdzēt, bet drīz vairs ne. ASV jau tagad cīnās pret meksikāņu bēgļiem.
Bēgļi būs arī nākotnē, jo kaut kas viņiem savā dzīvē nepatiks un gribēs kaut ko labāku. Bet kur viņi to dabūs. Katrs cilvēks dzīvos tajā valstī, kurā piedzima, jo bēgļus vairs neviens nepieņems. Ja nebūtu kara, viss būtu labi, bet karš visu iznīcina un mirst cilvēki. Lai bēgļi nenomirtu kara dēļ, viņi bēg uz ārvalstīm. Manuprāt, bēgļi ir kā atsevišķa cilvēku organizācija, kurā piedalās katrs bēglis, viņam pašam to nezinot.
Tādas ir manas domas par bēgļiem. Es iesaku, lai latvieši vairs nekad nekļūtu par bēgļiem.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties