Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Ciemiņi

Autora bildeAutors: Amanda Laumane / Drabešu internātpanatsskola Vērtējums:  -2
Vērtējums:  -2
Ikvienam no mums ir patīkami sagaidīt ciemiņus. Slaveni dziedātāji arī ir mūsu ciemiņi. Es neatbalstu bēgļu ierašanos mūsu zemē, bet mēs to kontrolēt nevaram. Mēs varam viņus uzskatīt par ciemiņiem.
Šobrīd viss internets, televīzija un radio mums vēsta par mūsu ciemiņiem jeb bēgļiem. Ļoti daudzi no mums ir pret viņu ierašanos, bet iedomājieties sevi viņu vietā. Mēs gribētu, lai mūs uzņem pašā grūtākajā brīdī. Ja viņi pieņems mūsu likumus, dzīvesveidu un reizēm skarbo attieksmi, tad viss nokārtosies un viņi var kļūt par mūsu draugiem. Bēgļiem, manuprāt, vajadzētu saprast, ka šīs vēl nav viņu mājas un par tādām nekļūs, ja viņu attieksme būs negatīva.
Mēs baidāmies no tā, ka viņi mums atņems brīvību, bet ja viņi nav tik slikti kā mēs domājam, tad lai dzīvo šeit. Katram dzīvē ir tādas situācijas, kad vajadzīga palīdzība. Kādam nodeg māja, kāds zaudē visu, kas tam pieder. Viņiem arī vajadzīga palīdzība. Bēgļi ir zaudējuši visu. Kādreiz var pienākt diena, kad būs jābēg mums, tad mēs vēlēsimies, lai mūs pieņem tādus kādi mēs esam ar saviem plusiem un mīnusiem.
Es uzskatu, ka mums vajag pamēģināt pieņemt viņus ar viņu plusiem un mīnusiem.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties