Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Bēgļu ienākšana Eiropā

Autora bildeAutors: Ieva Zemīte / Laucienes pamatskola Vērtējums:  +1
Vērtējums:  +1
Bēgļu ienākšana Eiropā kļūst aizvien aktuālāks jautājums. Visi domā kā būtu, ja būtu bēgļi arī Latvijā.
Šī brīža situācijā arī Latvijā drīz ienāks bēgļi.
Pašā sākumā, kad biju dzirdējusi, ka bēgļi ienāk eiropā es nodomāju, ka tie ir tādi paši cilvēki kā mēs un iedomājos, kā būtu , ja mūsu valstī būtu tā , kā ir Sīrijā vai citās valstīs, kur valda musulmaņi. Kļuva žēl šos cilvēkus. Runājot ar savu paziņu, kura dzīvo Bostonā, paudu savu viedokli par bēgļiem, kā arī viņa izteica savas domas par bēgļiem. Tad nu sākām runāt par bēgļiem. Es teicu, ka pret tiem cilvēkiem man nav nekas iebilstams, bet viņa manu viedokli apstrīdēja un teica, ka tiem cilvēkiem nekas cits prātā nav kā vardarbība un viņi aprunā eiropas sievietes, ka viņas izaicinoši ģērbjoties un pašas pie visa esot vainīgas.
13.novembra terorakts Parīzē, tā bija diena, kad šie "nevainīgie" bēgļi uzrīkoja pamatīgu grautiņu, kur gāja bojā 132 cilvēki un 200 ievainotie, daudz vairāk nekā maksimas katastrofā. Pēc šī grautiņa Francijā man kļuva nedaudz neomulīgi un biju jau savas domas par bēgļiem mainījusi uz slikto pusi. Pēc šī pamatīgā jampadrača Farancijā, jaunajā gadā policija bija gatavojusies uz tādiem pašiem teroraktiem. Bet nē, šoreiz salūta laikā, Vācijā šie bēgļi bija sarìkojuši nevks spridzekļus, grautiņus vai cita veida vandālismu, bet šoreiz viņi bija izdomājuši jaunu shēmu - seksualu vardarbību pret sievietēm. Visi bija šokā. Lasot visus šos jaunumus internetā es vēl vairāk biju noskaņota pret šīs tautas iedzīvotājiem, protams ne visiem, jo visiem nav prātā terorizēt un atriebties cilvēkiem un izgāzt dusmas uz citiem cilvēkiem.
Pēc apskatītajiem jaunumiem sakarā ar bēgļiem, internetā lasīju, ko slavenā pareģotāja - Vanga paredz sakarā ar bēgļu jautājumu. Tātad es iedziļināos un izpētīju, ko šī sieviete bija paredzējusi. Šī sieviete bija izteikusi viedokli, ka 2046. gadā eiropā valdīs tikai un vienīgi musulmaņi, kā arì viņa paredzējusi, ka 2016.gadā visa pasaule sāks karot. Pats lielākakais naids jau nav uz imigrantiem, bet gan uz krievu tautības, kas ir izprovacējuši šos musulmaņus naftas dēļ. Es nevaru saprast, kāpēc krieviem ir vajadzīgas milzīgas zemes plantācijas, ja visa Sibīrija ir bez maz vai neapdzīvota aukstuma dēļ un krievi cenšās ieņemt svešas zemes un vēlas valdīt pār tām, lai pelnītu naudu.
Sakarā ar L.Straujumas lēmumu par imigrantu uzņemšanu arī Latvijā, šo jautājumu vairs nevar apstrīdēt un bēgļi tiks uzņemti mūsu valstī. No sākuma es domāju, ja Straujuma būtu demisionēta ātrāk, pirms lēmuma pieņemšanas sakarā ar bēgļiem, varbūt mūsu mazajā, saticīgajā tautā netiktu uzņemti svešinieki. Katrā ziņā es ceru, ka Latvijā netiks rīkoti nekādi grautiņi, terorakti, seksuāli uzbrukumi sievietēm vai kas tamlīdzīgs.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties