Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Bēgļi demokrātijas gūstā

Autora bildeAutors: Raimonds Lejnieks-Puķe / SIVA koledža Vērtējums:  -2
Vērtējums:  -2
Pēdējā laikā it visi, pat tie, kas par politiku un notiekošajiem procesiem valstī neinteresējas, runā par bēgļiem. Daži uzskata, ka bēgļi mūs pazudinās, citi, ka viņi ir teroristi, vēl kādi, ka viņiem ir pārāk liels valsts atbalsts pabalstu veidā. Reti kurš izsakās pozitīvi par bēgļiem. Tieši otrādi - eirooptimistiski orientētā (INTER)NACIONĀLĀ APVIENĪBA, kuras spēcīgākais politiskais ierocis ir etniskā naida kurināšana, ir sākusi aktīvi paust savu nepatiku pret bēgļiem. Skaidrības labad jāpiemin fakts, ka (INTER)NACIONĀLĀ APVIENĪBA savā programmā atbalsta Latvijas dalību Eiropas Padomju Savienībā, kura jau automātiski nozīmē Latvijas valsts suverenitātes faktisku zaudēšanu. Šī iemesla dēļ ir maigi izsakoties smieklīgi protestēt un tēlot naivos.

Bet nu pie lietas – neba bēgļi Latvijā un citās Eiropas valstīs sāka parādīties bez iemesla. Bēgļu problēmas pamatā ir Latvijas aizokeāna saimnieku ģeopolitiskās spēlītes un gadsimtiem stabilā vēlme provocēt konfliktus visā pasaulē.

Laiks rāda, ka piepildās Rietumvalstu gāztā un nogalinātā Lībijas vadītāja Muamāra Kadafi paredzējums, ko viņš izteica vienā no savām pēdējām runām – Eiropu pārpludina bēgļu un imigrantu pūļi.

2011. gada martā, kad pilnā sparā ritēja ASV, Francijas un Lielbritānijas specoperācija Lībijā, Kadafi pateica arī sekojošo: “Un tagad paklausāties jūs, cilvēki no NATO! Jūs mēģināt sagraut sienu, kura aiztur afrikāņu imigrācijas plūsmu uz Eiropu, sienu, kura aptur “Al-kaidas” teroristus. Šī siena ir Lībija. Un Jūs viņu iznīcināt. Jūs esat idioti un jūs degsiet elles ugunīs par tūkstošiem afrikāņu bēgļiem un par “Al-kaidas” atbalstīšanu.”

TV kanālam France 24 Kadafi pateica sekojošo: “Ir miljoniem melnādaino, kuri grib nokļūt līdz Vidusjūrai un pēc tam Francijā un Itālijā, un Lībijai ir svarīga nozīme Vidusjūras reģiona aizsardzībā.”

“Lībija kļūs par Somāliju Ziemeļāfrikā un Vidusjūrā, “ tēvu papildināja viņa dēls Seifs.“Jūs redzēsiet pirātus Sicīlijā, Krētā un Lampedūzā. Jūs redzēsiet miljoniem nelegālo imigrantu un tam visam sekos terors.”

Jāatgādina, ka 2011.gadā t.s. ”arābu pavasara” ietvaros ASV organizēja virkni vāji maskētu specoperāciju tobrīdējo arābu valstu līderu gāšanai, izmantojot tai skaitā arī visradikālākos islāmistus. “Arābu pavasara” triumfs bija Ēģiptes prezidenta Hosnija Muberaka gāšana, savukārt beidzās “arābu pavasaris” Lībijā, kurā neizdevās nomainīt valsts vadību tikai ar nemieru organizēšanas metodēm, tāpēc tika veikta maskēta militāra intervence, iesūtot valstī par nemierniekiem maskētas specvienības, un pilnīgi atklāta Lībijas bombardēšana. Pats Muamārs Kadafi pēc pus gada ilgas pretošanās iebrucējiem tika noķerts, spīdzināts un publiski brutāli nogalināts. Viņa mirstīgās atliekas tika atdotas mežoņu pūlim, kuri par tām visādi izņirgājās, tas tika nofilmēts un pārraidīts pa visiem vadošajiem pasaules TV kanāliem.

Šo mežonību tieši iniciēja un vadīja bijusī ASV valsts sekretāre un tagadējā ASV prezidenta amata kandidāte Hilarija Klintone un bijušais Francijas prezidents Nikolā Sarkozī, kurš, pārkāpjot Francijas likumdošanu, bija saņēmis naudu no Kadafi savai priekšvēlēšanu kampaņai.

Savukārt amerikāņi un to pakalpiņi turpmāk jebkuram valsts vadītājam, kurš nepilda ASV rīkojumus, gan neformāli, gan publiski draud ar Kadafi likteni.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties