Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Bēglis - draugs

Autora bildeAutors: Anastāsija Kovaļova / Rīgas Teikas vidusskola Vērtējums:  -2
Vērtējums:  -2
Personīgi es izvēlētos virsrakstu ‘Bēglis draugs’, pēc tā priežot, secinājāt, ka esmu par bēgļiem un esmu, laikaim, viens no retajiem cilvēkiem, kas tā uzskata. Bet man viedoklis paliks nemainīgs un visticamāk neviens to nespēs mainīt. Ir, protams, arī savi mīnusi tam visam, bet manuprāt, ir vairāk pozitīvas lietas.
Bēglis draugs. Kāpēc? Es uzskatu, ka mēs visi esam pasaules pilsoņi. Mēs varam un gribam dzīvot jebkur uz pasaules. Šajā gadījumā cilvēki(pārsvarā) bēg no kara, no tā, ka viņiem savā valstī draud nāve. Šie cilvēki iztērē visu savu naudu, tikai lai nelikumīgi nokļūtu savā ‘sapņu zemē” Eiropā. Kura īstenībā viņus ļoti pieviļ. Pirmkārt uzzinot tādu faktu, ka likumīgi pa to valsti, kurā nelikumīgi ir iekļuvis, visi ceļi ir jāstaigā ar kājām, transports nedrīkst viņu uzņemt. Es nezinu vai es būtu laimīga iet, piemēram 100km ar kājām, tikai lai dabūtu bēgļa statusa lapiņu. Ļoti liela, bēgļu skaita dēļ, Eiropas Savienība netiek ar viņiem galā. Imigrantiem dienām ilgi jāstāv, tikai lai dabūtu statusu. Un tas ir tikai sākums lielām vilšanām par sapņu dzīvi. Manuprāt, mēs varētu uzlabot bēgļu uzņemšanu. Respektīvi viņi nedemolētu neko un būtu draudzīgi cilvēki.
Šī bēgļu krīze tika, pēc manām domām, izveidota speciāli, lai sabruktu visa Eiropas Savienības ekonomika un tad arī pati Eiropas Savienība. Bēgļu krīze, jau ir sākusies un mēs neko vairs nevaram mainīt. Bēgļi būs un ar to ir jāsamierinās. Tagad mēs varam tikai skaitīt pozitīvās lietas. Viens no lielākiem iemesliem, kāpēc cilvēki negrib savā sabiedrībā imigrantus, jo lielākai bēgļu daļai ir cita reliģija. Pieļauju domu, ka mēs nemaz to reliģiju nepamanītu. Starp citu es nespēju iedomāties, cik ļoti intresanti, ja mūsu latviešu sabiedrībā iefiltrētos, pilnīgi citas rases pārstāvis ar citu kultūru, ar citiem uzskatiem uz dzīvi. Tā būtu ļoti liela dzīves pieredze. Vēl cilvēki baidās no noziegumiem, tas ir pašsaprotami. Mums ir bail to teroristiem, kuri ienāks pie mums līdzās bēgļiem. Nedrīkst aizmirst, ka ne visi bēgļi ir teroristi un lielākā daļa šo cilvēku tiešām meklē drošu vietu turpmākai dzīvei. Ar jebkuru cilvēku, kurš dzīvo uz zemeslodes var notikt tāda situācija. Mums jābūt saprotošiem.
Tagad man rodās jautājums, mēs esam bailīgo tauta? Kuri tērē nenormālo naudu, lai uzceltu milzīgas betona sienas. Šobrīd top pasaules vēsture. Mēs uz visu mūžu tai tautai gribam atstāt iespaidu kā bailīgi cilvēki, kuri cenšas tikai aizsargāties no bēgļiem. Manuprāt, tas kas tagad notiek Eiropā ir noziegums pret cilvēci! Būsim saprotoši! Galvenais ir pozitīvi domāt un meklēt tajā visā tikai pozitīvās lietas! Cerēsim uz to labāko!




Paldies par uzmanību!
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties