Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Grāmatas ir mana dzīve

Autora bildeAutors: Darja Maljugina / Rīgas Zolitūdes ģimnāzija Vērtējums:  -1
Vērtējums:  -1
Mērija Popins teica, ka sajūtas valda pār pasauli, vai ne? Tās dzen mūs, mūsu domas, sajūtas un emocijas. Sajūtas ir mūsu stimulators. Mēs tā esam izveidoti, ka darām tikai to, ko vēlamies sasniegt, cenšamies, lai iegūtu 100%, strādājam tik smagi uz rezultātu, kas padarīs mūs laimīgus vai vismaz mirkli priecēs un novērsīs uzmanību no ikdienas rūpēm un steigas.
Kādas sajūtas Jums rodas katru dienu? Mīlestība, dusmas, vienaldzība, skumjas, prieks, baudījums? Kādas sajūtas ir pašas svarīgākās Jums? Ir taču kaut kas, kas noteikti var izglābt Jūs no neilmēm. Morāls baudījums, miers un jaunas zināšanas ir svarīgākās jūtas manā dzīvē. Šīs sajūtas es varu izdzīvot katru dienu dažādās situācijās, bet tikai grāmatas dāvina man visas izjūtas vienā mirklī. Papīra grāmatas lasīšana aizvieto man pilnīgi visu: siltumu, prieku, mīlestību, skumjas, draugus, ģimeni, atmosfēru. Lasot grāmatas, es aizmirstu par to, kur atrodas, kāds ir laiks un kādas lietas man vajadzētu izdarīt. Šķirstot lapas, klausoties papīra čaukstoņā, es zinu, ka esmu savā pasaulē, kur ir droši. Bērnībā sapņoju dzīvot pasakā, tagad gribu kļūt par literatūras kritiķi, dzīvot bibliotēkā ar koka plauktiem un vecām grāmatām no laba papīra. Kad ņemu rokās jaunu grāmatu, kuru vēl nezinu, jūtos kā akla, kas iet pa lauku un var tikai sapņot, kur atrodas, vai tur ir skaists dārzs ar ziediem, vai tuksnesis. Tikai ap desmito lapu sāku saprast, kas atrodas man apkārt. Stāsts ar saviem personāžiem kļūst par maniem draugiem, ģimeni. Kad tieku līdz grāmatas galam, jūtos vientuļa. Tad iestājas nākamā fāze - jauni stāsti un draugi, jauna pieredze un pārdzīvojumi.
Grāmatas ir nepieciešamais nodoklis Nr. 1 manā somā. Tās dod jaunu pieredzi un zināšanas. Es lasu grāmatas vienmēr, katru dienu. Lasīšana liek man darīt ātrāk lietas, lai atlicinātu pāris minūtes lasīšanai, tas dara manu dienu labāku. Tas man liek pārdzīvot visas emocijas, kas pastāv uz zemes. Tā ir mana pasaule, kur es atrodos drošībā. Gandarījums un laime ir mans dopings, ko dāvina grāmatas.

Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties