Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Tas, kas ir tikai mans

Autora bildeAutors: Beāte Aņiļonīte / Ogres ģimnāzija Vērtējums:  +1
Vērtējums:  +1
Iedomājies saulrietu gaiteņa galā. Lidmašīnu, kura, tālumā lidojot, izskatās teju teju kritīs. Vēju, kas dancina plastmasas maisiņu. Pusmēnesi pirms saulrieta. Sajūta? Sajūtas nosaukums ir ''pusstunda ar kājām cauri vakara aizmiglotam ceļam''.
Iedomājies datora peles sausos klikšķus. Dienas gaismas ēnu spēles uz nedzīvām sienām. Mammas cepto kotlešu saldo smaržu. Cilvēku iesprostotās balsis plakanā kastē. Sajūta? Sajūtas nosaukums ir ''stundas bez vārdiem saules siltumā''.
Iedomājies tējkannas kliedzienu pēc palīdzības. Ar nepabeigtiem sapņiem aizlipušas acis. Kafijas spītīgos garaiņus kņudinam nāsis. Zobupastas nedabīgi svaigo garšu uz mēles. Sajūta? Sajūtas nosaukums ir ''logi uz pasauli ir atvērti''.
Es eju atpakaļgaitā, jo manas dienas neiet uz priekšu. Bet sajūtas? Tās ir tepat man blakus. Tikai tā ir mana izvēle vai es laidīšu tās iekšā, lai sāktu iet uz priekšu pretī jaunai sajūtu pasaulei.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties