Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Manas sajūtas stāsts

Autora bildeAutors: Anastasija Stecka / Baldones vidusskola Vērtējums:  +2
Vērtējums:  +2
Manas sajūtas stāsts

Katram cilvēkam bijuši momenti dzīvē, kurus pārpildījušas sajūtas. Daži pieaugušie priecājas kā mazi bērni. Dažiem liekas, ka bērnu prieki ir parasti, bet bērniem šie mirkļi paliek atmiņā uz visu mūžu kā visspilgtākie, viskrāšņākie notikumi dzīvē. Jauns velosipēds, ilgi prasīts mājdzīvnieks, ceļojums vai iepazīšanās ar jaunu draugu – tādi brīži, kuri uz bērniem atstāj vislielāko emocionālo iespaidu.

Man bijuši daži vislaimīgākie notikumi manā dzīvē, bet visspilgtākie brīži saistīti ar papagaili Čiriku un pārcelšanos uz dzīvi Baldonē. Es atceros, ka pirmo reizi ierados Baldonē, lai apskatītu jauno dzīvokli, un pateicu mammai, kamēr visu šeit neapstaigāšu, nekur nebraukšu, bet mammai vajadzēja kārtot sesiju un mēs ātri atgriezāmies mājās. Tas bija neaizmirstami... Jauna , skaista māja!!! Es ar nepacietību gaidīju, kad mēs atgriezīsimies tajā. Pēc pusotra mēneša mēs ar mammu pārbraucām Baldonē pavisam. Katru dienu mēs staigājām un apskatījām jaunas vietas: Vanagkalnu estrādi, Baldones vidusskolu, mūzikas skolu, veikalus, Riekstukalnu, observatoriju. Šīs vietas ir loti skaistas mūsu Baldonē. Kad atgriezāmies no Vanagkalna estrādes, man šķita, ka tā atrodas otrā pasaules galā. Cik ilgi turp un atpakaļ vajadzēja iet kājām.

Es jau trīs gadus mācos Baldones vidusskolā. Skolā man loti patīk sports. Es esmu sadraudzējusies ar dažiem bērniem, bet mana labākā draudzene ir Monta. Man loti patīk aicināt viņu pie sevis ciemos vai braukt pie viņas, un pastaigāties ar draudzeni Baldonē, spēlēties pagalmā vai braukt kādā ekskursijā, iet pārgājienā ar klasi, peldēties ezerā, nakšņot teltī.

Vasarā Baldone ir ļoti skaista. Viss skaists, viss zaļš. Visa pilsēta tīra, labi sakopta, mežā tik daudz melleņu un sēņu. Katru vasaru mēs ar mammu lasām mellenes un sēnes mežā. Pastaigājoties svaigā gaisā, visu laiku gribas ēst. Man patīk braukt ar velosipēdu pa visu Baldoni. Man patīk vasarā palīdzēt mammai dārzā, fotografēt visu skaisto... Mēs ar mammu svinam Līgo darzā. Cepam un ēdam šašlikus.

Šeit var jautri un aizraujoši pavadīt laiku. Es jūtos laimīga un mierpilna. Es esmu priecīga. Tādai bērnībai jābūt katram bērnam. Dzīve ir viena, bet priecāties un baudīt vajag katru mirkli.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties