Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Manu sajūtu stāsts (1)

Autora bildeAutors: Evita Valpetere.♥ / Liepājas Raiņa 6. vidusskola Vērtējums:  +117
Vērtējums:  +117
Ik viens cilvēks savā dzīvē sastopas ar visdažākām sajūtām, gan labām, gan sliktām. Tomēr mēs cenšamies pieminēt un atcerēties tikai labās, pozitīvās lietas, sajūtas. Kāpēc? Jo, manuprāt, labās lietas liek justies labāk un lepoties ar sevi. Un labās lietas, sajūtas ceļ cilvēka pašsapziņu
Esmu saskārusies ar daudz sajūtām - gan labām, gan sliktām, gan nervozām, gan satraucošām. Atceros kādu ļoti nervozi labu sajūtu ; tas notika 6.klasē, kad kārtoju latviešu valodas runas daļu. Biju ļoti satraukusies, jo šādā situācijā biju nonākusi pirmo reizi. Man rokas trīcēja un likās, ka zaudēšu valodu. Man bija bail, ka nemācēšu pastāstīt par savu izlasīto grāmatu. Pie kabineta sēdēju un gaidīju savu kārtu. Un tad, atvērās kabineta durvis un mani aicināja iekšā. Godīgi, bija bail. Tā kā grāmatu biju izlasījusi un sagatavojusies, tad man tikai atlika par to pārliecināt žūriju, es dziļi ievilku elpu un trīs reizes pie sevis nočukstēju - tev viss izdosies, tu to vari ! Un tā es nosēdos žūrijas priekšā un pārdroši sāku stāstīt. Iepauzēju un palūkojos uz žūriju, tā uz mani lūkojās ar tādu saprotošu, maigu skatienu. Un ziniet, tas man lika saprast, ka tas ir manos spēkos un, ka skolotāja uz mani paļaujas un tic manām zināšanām. Es vēlreiz aplūkoju žūriju, uzsmaidīju un turpināju stāstīt. Patiesībā, kad pārvarēju bailes, es pierādīju, ka esmu gudra un respektēju uzdotos darbus. Un arī uzlaboju savu pašsapziņu. Galu galā biju ļoti laimīga, satraucoši laimīga, jo biju sasniegusi ļoti labus rezultātus. Par to es ļoti priecājos un mana skolotāja, draugi un ģimene ar mani lepojās.
Manas sajūtas tāpat kā tavas un citu cilvēku sajūtas ir mainīgas. Es smejos, bet pēc brītiņa skumstu. Precīzāk, es nezinu, kā jutīšos pēc mirkļa, bet vienmēr jau ir labāk, ja sajūtas ir pozitīvas, tāpēc daru visu iespējamo, lai sajūtas būtu labākas, tas arī palīdz veselībai - jo mierīgāks cilvēks, jo mazāk stresa sirdij un labsajūta lielāka. Iesaku pārdzīvot sliktās, negatīvās sajūtas, emocijas un ļaut tām pazust no domām. Vajag atcerēties to labāko, siltāko, jaukāko, smaržīgāko sajūtu, ar kuru var dalīties ar citiem, kuru smaidot var atcerēties un ilgoties pēc tās. Dariet labus darbus, domājiet labas domas, izdzīvojiet labākās sajūtas un par sliktajām lietām nedomājiet, jo tām vairs nav nozīmes.


Komentāri
Ervīns Turla13.03.2014. 14:04
Jauks stāsts!

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties