Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Skats uz dzīvi

Autora bildeAutors: Elīza-Līga Daunaroviča / Bejas pamatskola Vērtējums:  Nav
Vērtējums:  Nav
Man nedaudz nepatīk mans skats uz pasauli , uz dzīvi .
Izskatās , ka cilvēki eksistē nevis dzīvo .
Kaut kāds patstāvīgs apjukums . Liekas , apkārtnei trūkst jēgas , kāda pamata . Apkārtne meklē , apkārtne neatrod. Mierinājums .
Īstas sajūtas tiek kaut kur nogrūstas . Mums paliek tikai ikdiena un apjukums . Mēs ēdam neīstenību , velkam , skatamies , domājam un sakam neīstenību . Mēs runājam muļķības , jo mēs neko citu nevaram izdomāt .
Spiežam uz kvantitāti nevis kvalitāti . Pati bērnība uz visām četrām rāpojot . Nerunājām , tāpēc visu domājām no sirds , parastas drēbes , bet sasodīti plats smaids . Jā , mēs augam , bet ne jau šādi - drīzāk novecojam , izsīkstam . Nav pat svarīgi kādas ir tavas iespējas , kas tev pieder , bet cik ļoti tu esi mirklī . Nav svarīgi vai ir auksts , silts , izsalkums , tuvība , sāpes . Tas ir viss . Mēs cenšamies ieraudzīt visu , smieties pēc iespējas vairāk , dzert un izklaidēties , iegūt daudzus draugus , kaut gan pat nekad nesaprotam un necienam pat vienu .
Mākslība . Man nepatīk šī “māksla” . Tās ir par daudz un tur , kur nevajag . Mēs neesam īsti . Kā varam būt īsti , ja staigājam pa cietu pamatu ? Ja nesaprotam tās lietas , kas mums ir apkārt , tikai sekojam norādījumiem . Padaram visu sasodīti pašsaprotamu . Lielākā daļa mūsu dzīves ir kaut kas pašsaprotams . Kaut kas jau sen izdomāts , tikai izpušķots . Un es dusmojos , jo nenovērtēju to visu .
Kāpēc mēs lielāko daļu dzīves pavadam iekšā ? Jā , starp sienām !
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties