Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Manas sajūtas stāsts

Autora bildeAutors: Katrīna Sakalauska / Jelgavas Spīdolas ģimnāzija Vērtējums:  +5
Vērtējums:  +5
Brīži, kad jūtos patīkami pārsteigta un izbrīnīta, sajūtu to, ko mēdz dēvēt par „skudriņu skriešanu pa muguru”. Katrs pasākums, kur redzama saliedētība, cīņa un mīlestība no visas sirds, ir tā vērts, lai piedzīvotu šo neticamo mirkli, kuru neizdodas izjust bieži.
Reizē, kad kinoteātrī pirmo reizi skatījos filmu „Rīgas sargi”, tie specefekti un skaņa likās tik īsta, kas deva sajūtu, ka piedalos pati šajā Latvijai nozīmīgā brīdī. Lidmašīnu motoru rūkoņa, cilvēku kligšana un sāpes, ieroču darbība – tas viss ļāva manām emocijām vaļu. Tajā brīdi es pirmo reizi sajutu tirpas ķermenī, kas skrēja kā mazi karavīri milzumlielā kara laukā.
Katra kauja, kas izdzīvota, katra cilvēka aiziešana – tas viss ir pārdzīvots. Svētkos, klausoties un dziedot līdzi Latvijas himnai, es sajūtu lielu mīlestību citam pret citu. Himnas dziedāšana ir kā apvienošanās pēc jau bijušiem notikumiem, bet, lai vai kas ir noticis, to dziedu ar lepnumu. Katra hokeja spēle un katra uzvara, lepnums, ka apvienojamies un dziedam visi kopā.
Dziedāšanai ir spēks, un to apliecina Latvijas svarīgākie svētki – Dziesmu svētki. Cilvēku pūļi Mežaparkā, kas apvienojas dziesmā. Skudriņas skrienam varu sajust visu laiku. Kad skan dziesma „Saule. Pērkons. Daugava.” , tad to varu izjust visvairāk. Tā ir neaprakstāma sajūta, kas jāizdzīvo tiem, kas tiešām ir Latvijas patrioti. Emocijas, ko izjūtu klātienē estrādē, neviens nevar ne atņemt, ne tās var noslēpt.
Var būt, ka šī sajūta nav galvenais manā dzīvē, bet sajust to es gribētu daudz vairāk. Katram novēlu piedzīvot šo „savu sajūtu stāstu”.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties