Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Sajūtas manā dvēselē

Autora bildeAutors: Samanta Nazarova / Aizupes pamatskola Vērtējums:  +42
Vērtējums:  +42
Neskaties, ka man ir maza sirds! Tā ir tik pārpilna ar prieku, laimi, skumjām….

Prieks un siltums manā dvēselē ieplūst, kad esmu apmierināta ar ikdienu vai laimīga. To var ietekmēt cilvēki man apkārt vai dažādi apstākļi. Es protu priecāties par sevi, saviem klases biedriem, par viņu sasniegumiem, labiem notikumiem un daudz ko citu.

Pagājušajā nedēļā es biju ciemos pie savas labākas draudzenes, lai pavadītu vēl vienu neaizmirstamo dienu. Mēs dziedājām karaoke, dejojām, spēlējāmies, kā mazi bērni un mums bija jautri. Mēs priecājāmies par sevi un viena par otru.

Bet laime, tās ir tik neaprakstāmas un neaizmirstamas sajūtas, kuras dažreiz tik grūti izteikt pat savai dienasgrāmatai. Tas ir tāds dvēseles stāvoklis, kurā nav skumju un ciešanu sajūtas. Mana lielāka laime ir mana ģimene. Mana maza māsiņa, kas smejas tad, kad uzsmaidu es, mans jaunākais brālītis, kurš dažreiz izpalīdz, kad man tas ir nepieciešams.

Mana māmiņa ir īpaša. Viņa prot mani pārsteigt un samīļot no visas sirds. Tas ir kopā pavadītais laiks, pat mammas katrs apskāviens ir tik silts un mīļš, ka gribētos, lai tas nebeidzas. Dažreiz tā gribas izkliegt – „Mammucīt, nu vēl mazliet uzkavējies!”Diemžēl saprotu, ka jau ir vēls un man ir jāiet gulēt….

Tad uznāk skumjas. Man nepatīk vientulība, es esmu sabiedrisks cilvēks. Es neciešu sāpīgus vārdus, man sāp, kad ar mani nerēķinās klasesbiedri. Es palieku nerunīga, noslēdzos sevī, šajā brīdī man šķiet, ka mani neviens nesaprot. Tad es palieku nikna, dažreiz varu sarunāt rupjības, neapdomājot to, ka pati sāpinu sev tuvo cilvēku.

Vienīgais mierinājums, ka dažreiz es zinu, kā tikt no šīs sajūtas ārā. Man pietiek tikai pārslēgties uz kaut ko citu un manas bēdas aiziet. Bet ne vienmēr, jo tas nav tik vienkārši.

Tad es ļaujos skumjām. Zinu, ka arī tās pāries- tā saka mana māmiņa. Un tā arī notiek.

Jo uzspīd saule un viss šķiet brīnumaini skaisti. Tā arī ar manām sajūtām- tās ir mainīgas.

Un labi, ka tā, jo citādi nebūtu viegli izturēt tos smagos brīžus. Es ļoti vēlos, lai man tuvie un mīļie cilvēki būtu laimīgi. Tad laimīga esmu arī es.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties