Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Manas sajūtas stāsts

Autora bildeAutors: Anastasija Soloveja / Jelgavas Spīdolas ģimnāzija Vērtējums:  +16
Vērtējums:  +16
Skumjas un pārmetumi sev - tā mana ikdiena bija. Sāpīgi šādi dzīvot, bet lai vai kā, maza cerība mita. Cerība, ka viss reiz atkal būs labi.
Pieļaut kļūdu - tas bija vienkārši, nožēlot to - mokoši, bet vēlēties, kaut to es nekad nebūtu pieļāvusi, bija sāpīgi. Manas atvainošanās tika noraidītas. Tā nu laiks gāja. Vientulība un skumjas pamazām iznīcināja visu. Bet kas mani izglāba? Ticēt vai neticēt? Tā mazā cerība, kas pēc katras atraidīšanas neizgaisa. Tā bija mana ticība.
Neizteikt to, cik tava klātbūtne ir īpaša. Tavs tuvums man kā gaiss, kad tā nav, pamazām elpa aptrūkst. Tikai tu man liec patiesi smaidīt. Tukšums manī valdīja, viss tik nenozīmīgs šķita, kad no tevis nebija ne vēsts. Tā vien likās, ka bez elpas mokoši dzīvoju kopā ar visu nepieņemto atvainošanos.
Bet nu tu to visu beidzot saprati. Sajutu es tavu piedošanu. Ir tik brīnumaini skaisti, ka tas brīdis pēc visām ciešanām ir pienācis. Prieks, laime un līksmība sirdī. Mirdzums manās acīs no jauna staro , vēl kvēlāks, vēl mīlošāks. Viss nu ir savās vietās.
Reizēm pārdzīvojumi ir ļoti nozīmīga pieredze. Es tagad pat nenožēloju savu kļūdu - tā ir manas dzīves pirmā mācība. Un tieši tāpēc, ka manī mita cerība, dzīve man pavēra vēl skaistākas iespējas.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties