Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Mans laiks

Autora bildeAutors: lana iļjina / Jelgavas Spīdolas ģimnāzija Vērtējums:  +8
Vērtējums:  +8

Kas ir laiks? Laiks ir kaut kas tāds, ko cilvēks nespēj ietekmēt un mainīt. Vārds ,,laiks” man asociējas ar jaunajām tehnoloģijām, izglītību un laiku, ko pavadu ar sev tuviem cilvēkiem.

Tagad ir 21.gadsimts. Mūsu ikdienā ienākušas lietas, kas ir būtiski manījušas cilvēka dzīvi. Mūsdienās gandrīz katram ir telefons un mājās ir dators. Jaunās tehnoloģijas vienkāršo cilvēka dzīvi, sazināšanās ar cilvēkiem kļūst vienkāršāka. Katrs var kontaktēties neizejot no mājām, vienkārši pazvanot pa telefoni vai, aizsūtot vēstuli elektroniski.

Izglītībai ir liela nozīme cilvēka dzīvē. Tā pilnveido cilvēku un gala rezultātā veidojas izglītota persona ar savu viedokli. Manuprāt, izglītība ir ļoti svarīga, jo tā cilvēkam dot iespējas nodrošināt sev stabilus dzīves apstākļus, jo bez labas izglītības, mūsdienās ir sarežģīti iegūt labi atmaksātu darbu. Izglītība ir viena no lielākajām cilvēka dzīves sastāvdaļām, jo katrs no mums mācās visu savu dzīvi. Rakstnieks Rainis ir teicis:,, Mūžu dzīvo, mūžu mācies”.

Katram no mums ir sev tuvi cilvēki. Man tuvi cilvēki ir mana ģimene un draugu, bez kuriem es nevarētu, iedomāties savu dzīvi. Tie ir tie cilvēki, kas mūs atbalsta, mīl un rūpējas par mums. Manuprāt, bez draugiem un ģimenes būtu vientuļi, jo tie ir cilvēki, kas mūsu sejās rada smaidu un ir blakus tad, kad mēs esam iekļuvuši sarežģītā dzīves situācijā. Savu brīvo laiku cenšos pavadīt ar ģimeni un draugiem. Ģimene un draugi- tā ir viena no mans dzīves vērtībām.

Katram cilvēkam šajā pasaulē ir atvēlēts savs laiks. Kāds piedzims, kāds nomirst. Manuprāt, katram jāsaprot, kas viņam šajā dzīve ir svarīgi. Kā saka Zenta Mauriņa:,, Mēs nedzīvojam, lai mirtu, bet dzīvojam, lai piepildītu cilvēcīgu dzīvi.’’

Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties