Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Mans laiks

Autora bildeAutors: Aleksandrs Zavackis / Jaunogres vidusskola Vērtējums:  +2
Vērtējums:  +2
Zināms, laikam mūsu dzīvēs ir liela nozīme. Tas nešķiro un nedala cilvēkus abstraktās kategorijās. Nav nozīmes vai esi laikraksta “Diena” redaktors, vai deputāts Briselē, laiku tas neinteresē. Mēs katrs atbildam par to kā tas tiek izmantots vai pat izniekots. Tas arī nesaudzē nevienu, bet pret tiem, kuri to neizmanto velti ir iecietīgāks, savukārt ar izniekotājiem izrēķinās skarbi. Laikam ejot, vēsturē tiek ierakstītas jaunas lappuses ar dažādiem komponentiem ar kuriem saskaramies arī ikdienā, ne tikai vēstures eksāmenā. Katrai minūtei pieder liels spēks, kas veido gadsimtus, bet minūtes aizpildām mēs paši.. Laiku nedrīskt izniekot, kā teicis Seneka, laiks ir jātaupa un jāglabā. Pret laiku nedrīkst izturēties vieglprātīgi un bezrūpīgi, tādā veidā netīši var gadīties ko nokavēt. [trakoti zināma situācija]. Tāpat nedrīkstētu aizrauties ar lielu plānošanu, kas aizņem prāvu daļu no mums atvēlētā laika. Lai arī mums ir iespēja plānot kā tērēsim mūsu laiku, mēs nezinām, cik daudz no laika vienībām mus atlicis. [diemžēl!]. Iespējams, tieši tāpēc laiks tiek vērtēts tik augstu. Mm. Vienmēr atradīsies kāds, kurš teiks, ka laiks ir nauda, vienmēr atradīsies kāds, kuram nepiekritīšu. Laiks ir miljoniem reižu svarīgāks par latiem un dolāriem, tam mūsu dzīvēs nav vārdos izsakāmas vērtības. Ikvienam ir jāsaprot, jāatrod laika vērtība sev. Bet. Tu zini sava laika vērtību.? Es sava, iespējams, esmu atradusi, bet skaļi teikt nevar.

Vispār. Pēdējās dienās noticis tik daudz traku lietu, tik īsā laika posmā ir bijis tik daudz visa. Nesen minēju, ka sestdiena MAN būs traka [ZPD aizstāvēšana valstī]. Zini? Nebija traki, diemžēl. Viss pārgāja tik viegli, bez čakarmakariem un lieliem uztraukumiem, beidzās tas viss nekā. Bet nu. Visam pa vidu iebīdīta bija meitenīgā jautrošanās, fotogrāfēšanās apģērbā, kas kādam var šķist mazāk piedienīgs, mazā filmu skatīšanās, smiešanās, dziedāšanās, lielā futbola skatīšanās [hokeja ar bišiņ!], piestrādāšana par girikfeju un vēl kaudze mazo lietu, kas īpašā kompānijā un īpašās devās ir tik ļoti tīkama.
Mans laiks ir mana vērtība, tāpēc arvien retāk izdodas izkratīt visu, kas mājo iekšā šeit. Skumjinš. Bet nu. Pavasaris galvā, biznesa plāns, kas jāuzraksta nedēļas laikā, un kaudze jocīgo darbiņu dara savu.

Nešķērdies ar laiku un biznesa plānu raksti laicīgi! ;]
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties