Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Mans laiks

Autora bildeAutors: jana jasmane / TURAIDAS PAMATSKOLA Vērtējums:  -1
Vērtējums:  -1
Mans laiks ir garš katru dienu ir skaists laiks ārā ,vienu dienu ir saulains un skaists sniegs,citu reizi ir skarbs putenis kas man neļauj iet ārā un celt sniegavīru ar burkānu deguna vietā un spaini sarkanu cepures vietā tas ir fantastisķi .
laiks man dod iziet laukā un papikoties ar sniega bumbam visiem tas patik man ari.
Es vel aceros ka es ievēlos sniega un uzstaisīju engeliti un tad mes to ar goaša krāsām izskrāsojām dzeltenā un onrandžā krasā.Tas bija tik jauķi skatīties ka izskatās tavs enģelis.Tas bija mans mīļākajs laiks mūžā.
man mīļakajs laiks dzivē ir vasara kur aug jauķi ziedi un čivina putniņi ara var pasauļoties kā zieds .TA TIK IR VASARA.
Mans laiks katru dienu un katru minūti ir jauks gan skola gan majas un ārā es nevaru iedomaties kads būtu laiks bez šiem gadalaiķiem un mums pašiem.
Mans mīļākajs laiks ir tad kad es krāju zināšanas skolā tās ir dienas kad tu satiec skolasbiedrus un skolotājas pa kurām tu esi noilgojies.Man patīk atvērt gramatu mācibu un lasīt visiem priekšā un taisīt prezentācijas par kādu valsti kuru es pēc tam stāstu visaj klasei.
man patīk iet EKO padomē lai uzinatu daudz ko jaunu un tās lietas kas mums jāpadara mājas atkal es domaju un salasu dazādus resursus ko pēc tam aiznes skolotajaj kas vada EKO padomi un pastastitu kamdēļes tagad tieši izvēlējos šo lietu.

Man patīk kopt skolas apkārtni lai skola par mani lepotos.
es nekad savu brīvo laiku nepavadu ieksā bet ārā lai uzinātu atkal citus augus kurus es agrak nezināju un lai sasmaržotu musu pavasari kas jau drīz būs te.
Mans laiks nav nekad garlaicīgs jo gan ziema gan vasara mes spelējam ārā dažādas spēles kuras mēs izsdomājam lai būtu atkal cita un interesanta spēle.


es nekad nevaru nosedēt majas un tamdēļ mans laiks tiek pavadīc āra ar draugiem,suņiem,braļiem un draugu draugiem.
Mans laiks arī ļauj palīdzet citiem cilvēķiem veciem piemēram savest malku kurināšanai palīdzet kaut ko aiznest līdz mājām vai pat pāriet pāri sosejai .
Mans laiks slēdzas tajā lai palīdzetu citiem vai arī padzivotos ārā ar draugiem,suņiem uc.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties