Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Es un pasaule man apkārt.

Autora bildeAutors: Alīna Lepiksone / Dobeles Valsts ģimnāzija Vērtējums:  +9
Vērtējums:  +9
Pasaule man apkārt ir koša un krāsaina, interesanta un aizraujoša, tikai es to dažreiz nepamanu. Patiesībā, gandrīz nekad nepamanu, bet es zinu, ka pasaule man apkārt ir tieši tāda.
Ja es, piemēram, iedomātos par savu dzīvi kopumā, tad es noteikti teiktu, ka tā ir ļoti priecīga un tiešām jauka, bet, ja, piemēram, es padomātu par to, kas ar mani noticis pēdējās dienas, tad noteikti tās nebūtu pašas labākās.
Manā dzīvē ir cilvēki, kas padara manas dienas labākas. Tie cilvēki noteikti ir mana ģimene. Bez savas ģimenes es nevarētu dzīvot. Tuvinieki liek man smaidīt, priecāties un domāt par to, ka viss nemaz nav tik slikti, kā izskatās. Manuprāt, man ir vislabākā ģimene pasaulē, jo tā ir jautra, aktīva, līdzjūtīga, saprotoša un vienmēr atbalsta, kad tas patiešām ir vajadzīgs. Par to es esmu pateicīga visiem maniem tuvākajiem radiem. Ģimene man ir pats svarīgākais šajā pasaulē, man apkārt.
Tāpat kā ģimene, arī draugi man ir paši labākie. Draugi mani patiešām vienmēr spēj iepriecināt un atbalstīt, kad man ir skumji. Mani draugi ir dažādi, un tāpēc man viņi nekad neapnīk. Visi vienmēr interesējas par mani un apjautājās par to, kas notiek pasaulē man apkārt. Kad mani māc garlaicība, vienmēr būs kāds, kas ar pani pastaigāsies, parunāsies, pasmiesies, iepriecinās mani vai vismaz parunās pa telefonu. Vasarās parasti ir visinteresantāk, jo ir vairāk iespēju, piemēram, braukt peldēties, doties pārgājienos, doties izbraukumos ar riteni vai vienkārši visu nakti pastaigāties tumsā.
Manā pasaulē vissvarīgākais ir ģimene un draugi, bet arī tehnoloģijas ir ļoti svarīgas pasaulē man apkārt. Ar tehnoloģiju palīdzību es varu kontaktēties ar ģimeni un draugiem. Piemēram, ja es vēlos parunāt, tad paņemu telefonu un piezvanu kādam. Ja man radi, kas dzīvo tālāk, vēlas ar mani tikties, tad viņi ar tehnoloģiju palīdzību var sazināties ar mani un norunāt tikšanos. Tehnoloģijas uzlabo dzīvi. Es varu sarunāties ar savu omīti, kas dzīvo Īrijā, vai tēti, kas dzīvo tālu prom no manis. Ja es katras brīvdienas brauktu ciemos pie saviem radiem, tas būtu pārāk apgrūtinoši, jo viņi dzīvo tālu. Vieglāk tomēr ir parunāt pa telefonu vai sarunāties internetā. Tas viss ir par brīvu, tāpēc tas sanāk arī lētāk, nekā braukt ciemos katrās brīvdienās.
Lielākā nozīme manā pasaulē ir ģimenei, jo tā man ir pati svarīgākā, draugiem, jo tie mani vienmēr atbalsta un tehnoloģijām, jo tās man palīdz biežāk kontaktēties ar ģimeni un draugiem. Pasaule man apkārt ir krāsaina, par to es nešaubos, es tikai vēlētos, lai pati to biežāk pamanītu, nevis pievērstu tik daudz uzmanības grūtībām, neveiksmēm un sliktajām dienām. Tomēr sliktais un mani atstāj lielāku iespaidu nekā labais, tāpēc dažreiz ir grūti redzēt labo cauri sliktajam. Tāda esmu es un pasaule man apkārt!
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties