Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Dzīve Latvijā

Autora bildeAutors: Anna Lankovska / Skrundas 1. vidusskola Vērtējums:  +7
Vērtējums:  +7
Latvijā mēs dzīvojam, priecājamies un smejamies. Neviens to mums nevar atņemt. Tikai iepriekšējos gadsimtos krievi un vācieši izdomāja, ka varētu salauzt latviešu garu un saliedētību. Viņiem tas neizdevās, latvieši pierādīja savu sīkstumu, kad bija jācīnās dažādās frontēs par savu valsti un brīvību.
Jau 93 gadus Latvija ir brīva valsts no citu tautu iegribām, varas un armijas . Es ceru, ka tā arī paliks, jo latvieši ir dauzdz pārcietuši.
Es neuzskatu, ka latviešiem vajadzētu ļaut krieviem , kas dzīvo Latvijā , uzspiest savu valodu . Mūsu Latvijā vajag tikai latviešu valodu, jo šeit ir Latvija,nevis Krievija. Mūsu senči un strēlnieki,cīnijās par to, ka Latvijā ir jābūt latviešu valodai, latviešu tradīcijām un svētkiem.
Mēs arvien biežāk lietojam citu tautu vārdus,izteicienus un arī pārņemam svētkus. Protams, to drīkst darīt, bet jāsaglabā ir savas tradīcijas un latviskums.
Arvien vairāk jauniešu sāk aizmirst datumus, kad notika kaujas un Latvijas dibināšana, tāpēc mazliet atgādināšu.
18.novembris - Latvijas valsts svētki, 11.Novembris - Lāčplēša diena.
Arvien vairāk cilvēku sāk izbraukt no valsts, un tā tie dod iespēju ieceļot cittautiešiem. Visos laikos latvieši pierādījuši, ka spēj izturēt pat lielākas grūtības. Katram latvietim ir jāzina, ka savā zemē dzīvot vislabāk nekā svešā zemē. Labāk ir dzirdēt latviešu dziesmas, valodu un svinēt svētkus kopā ar savu tautu.
Tāpēc turēsimies kopā savā Latvijā, dziedāsim latviešu dziesmas un svinēsim latviešu svētkus, un neļausim citiem tos izjaukt!
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties