Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Valoda Latvijā.

Autora bildeAutors: @nnij@ Kliem@ne / Skrundas 1. vidusskola Vērtējums:  -1
Vērtējums:  -1
Latvijā ir daudzu tautību cilvēki: krievi, angļi un vēl citas tautības. Tomēr tagad ir grūti Latvijā, nodokļi paliek lielāki, bankas slēdz, un notiek izbraukšana no dzimtenes. Vēl grūtāk šobrīd klājas latviešu valodai.
Daži cilvēki grib, lai latviešu valodai pievienojas vēl citas tautas simbols, bet šis simbols nav tautisks. Viņi grib, lai krievu valoda ir valsts otrā valoda.Pat daudzi deputāti ir par to! Tas nav īsts tautas aizstāvis, kurš par to ir parakstījies. Es šos cilvēkus nesaprotu! Mūsu tautai to nevajag. Es zinu, ka Latvijā dzīvo daudzi krievu tautības pārstāvji, bet vai tādēļ ir vajadzīga otra valsts valoda? Pēdējā laikā latviešu valoda bija viena. Viss bija labi. Latviešu valoda ir viens no visatpazīstamākajiem simboliem. Ar to mūs pazīst arī citās zemēs. Arī daudzi ārvalstu cilvēki nesaprot, kāpēc šie cilvēki tā rīkojas. Labi, ka arī valsts prezidents nav ļoti priecīgs par šo lēmumu, bet vai tā būs valsts otrā valoda, mēs noskaidrosim referendumā.
Es atbalstu latviešu valodu un katrs īsts latvietis arī. Latvija pastāvēs, kamēr tajā būs arī paši latvieši, tāpēc mīlēsim savu valsti un tautu. Kamēr būsim Latvijā un sargāsim savu valodu, Latvija būs stipra.

Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties