Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Latvija, tu mana mīļā zeme.

Autora bildeAutors: Didzis - Jānis Grants / Skrundas 1. vidusskola Vērtējums:  -1
Vērtējums:  -1
Latvija, tev paliek 93 gadi. Tevī dzīvoju jau 14 gadus. Man tu patīc, jo tu esi skaista zeme. Tu esi ļoti bagāta, jo tevī mīt daudz labu cilvēku. Tev pieder četri skaisti novadi- Kurzeme, Vidzeme, Zemgale, Latgale. Kurzeme- tu, mana dzimtene! Vidzeme- tu, mežiem bagātā zeme. Latgale-tu, zilo ezeru zeme. Zemgale- tu, līdzenumu zeme. Jums četrām ir gods piederēt Latvijai.
Latvija, tev ir tik skaista daba! Tava zāle un meži ir tik zaļi, kā nekur citur pasaulē. Uz tavas zemes puķes zied košākas. Debesis virs tevis ir zilākas. Tevī mītošie cilvēki ir labāki, gudrāki, stiprāki un jaukāki kā citur pasaulē. Tevī mītošie cilvēki ir kā ar ķēdēm aptīti un turas kopā tik stingri, ka neviens tos nevarēs izšķirt.
Latvija, tu esi maza zeme, bet mēs ar tevi lepojamies. Tavs karogs ir skaists, kaut arī tajā attēloto Daugavu no abām pusēm ieskauj asinis. Tu vienmēr būsi mana mīļā Latvija. Daudzi cilvēki brauc prom no tevis, bet tā nav tava vaina, ka tevi vada cilvēki, kuri tam nav derīgi. Dzimstība tevī samazinās, bet mirstība pieaug, tā arī nav tava vaina. Tu vienmēr būsi mana mīļā Latvija. Es nevēlos no tevis šķirties…
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties