Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Es un Latvija.

Autora bildeAutors: Lelde Golubeva / Pūņu pamatskola Vērtējums:  +17
Vērtējums:  +17
Latvija ir mana dzimtene, vieta, kur piedzimu, uzaugu un dzīvošu.
Manai dzimtenei ir bijuši grūti laiki un brīži, lai gan neesmu piedzīvojusi šos grūtos mirkļus, es par to mācos vēsturē un, domājot par to, var saprast, ka tagad par spīti visam ir labi.
Beidzoies Pirmajam pasaules karam, sākās cīņa par Latvijas valsts izveidi. Tad varēja manīt kā mūsu senči vēlējās savu valsti. Viņi to izcīnija Brīvības cīņās, viņi cīnijās par ekonomiku, arvalstīm un politiku. Un viņiem izdevās, izdevās saviem bērniem un mazmazbērniem izveidot drošu, brīvu un jaunu valsti.
Esmu patriote, un ir svarīgi, kas notiek ar Latviju. Man šķiet, ka Latvija ir maza un stipra valsts. Man šķiet, ka Latvija ir viena no labākajām valstīm, jo šeit dzīvo tauta, kura- ja grib, tad var visu. Šeit dzīvo un attīsta savu talantu sportisti, kuri nes mūsu vārdu pasaulē un kuri ir sasnieguši un sasniegs labus rezultātus. Latvijā ir svētki, kuri vieno, tādi svētki ir tikai mums.
Latvieši jau senos laikos ir izcēlušies ar spītību, varēšanu, strādīgumu un spēcīgu gribasspēku. Tas ir pierādījums gad Latvijas pirmsākumos, gan tagad, kad latvieši cenšas uzlabot savas dzīves. Kara gados latvieši nepadevās, neapstājās un parādīja, ka nav ar pliku roku ņemami. Vēl mūsdienās latvieši cīnās un nepadodas, viņi panāks, ko vēlas.
Sports un sportisti Latvijai ir svarīgi. Mūsu hokejisti, futbolisti, basketbolisti un atlēti ir Latvijas vārdu nesuši pasaulē. Olimpiskajās spēlēs ir sasniegti labi rezultāti, medaļas un augstas vietas. Es lepojos ar mūsu sportistiem, vienmēr tos atbalstīšu.
Latviešiem ir tikai latviešiem, raksturīgi svētki, kuri satuvina. Jāņos, Mārtiņu dienā, Miķeļu dienā, šajos svētkos tiek atdzīvināti latviešu ticējumi, tradīcijas, 'butība un to senču gars.
Es mīlu savu dzimteni, Latvija vienmēr būs manas mājas.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties