- Salaspils 1.vidusskolas skolēnu un skolotāju tūrisma maršruti

-
Salaspils 1.vidusskolas skolēnu un skolotāju tūrisma maršruti
Vidusskola
Referāts33
Tūrisms, viesmīlība
-
Tūrisma aģentūras darbība, vakance, štatu saraksts
Vidusskola
Referāts10
Tūrisms, viesmīlība, Uzņēmējdarbība, Vadība
-
Ūdensceļu transporta un ostu darbības ietekme Latvijas ekonomikā
Vidusskola
Referāts13
Ekonomika, Transports, sakari, Tūrisms, viesmīlība
- Jurista darbs Latvijā

-
Jurista darbs Latvijā
Vidusskola
Referāts20
Socioloģija, Tiesības, Uzņēmējdarbība
-
Moteļi Latvijā
Vidusskola
Referāts13
Tūrisms, viesmīlība, Uzņēmējdarbība
-
Ūdensceļu transporta un ostu darbības ietekme Latvijas ekonomikā
Vidusskola
Referāts13
Ekonomika, Transports, sakari, Tūrisms, viesmīlība
- Latvijas linkopības un Jelgavas uzņēmuma SIA "Larelini" attīstības iespējas

-
Latvijas linkopības un Jelgavas uzņēmuma SIA "Larelini" attīstības iespējas
Vidusskola
Referāts34
Ekonomika, Lauksaimniecība, mežsaimniecība
-
Latvijas zelta rezervju izveidošana un izmaiņas laikā no 1918.–1940.gadam
Vidusskola
Referāts22
Ekonomika, Vēsture, kultūra
-
Tūrisma nozares loma un vieta Latvijas ekonomikā
Vidusskola
Referāts5
Ekonomika, Tūrisms, viesmīlība
- Globalizācijas ietekme uz Latvijas pārtikas tirgu

-
Globalizācijas ietekme uz Latvijas pārtikas tirgu
Vidusskola
Referāts30
Ekonomika, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Latvijas linkopības un Jelgavas uzņēmuma SIA "Larelini" attīstības iespējas
Vidusskola
Referāts34
Ekonomika, Lauksaimniecība, mežsaimniecība
-
Uzņēmuma izmaksas
Vidusskola
Referāts14
Ekonomika, Grāmatvedība, Uzņēmējdarbība
- Cigarešu un ūdenspīpes ietekme uz cilvēka organismu

-
Cigarešu un ūdenspīpes ietekme uz cilvēka organismu
Vidusskola
Referāts33
Ķīmija, Anatomija, veselība, medicīna, higiēna
-
Mobilā telefona ietekme uz cilvēka veselību
Vidusskola
Referāts28
Datori, elektronika, programmēšana, Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Transports, sakari
-
Pārtikas piedevu raksturojums un ietekme uz organismu
Vidusskola
Referāts15
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija