Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:921235
 
Vērtējums:
Publicēts: 09.09.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

No saldūdens zivīm ar vitamīniem visbagātākās zivis ir zutis un repsis. 
Atkarībā no zivju sugas olbaltumvielu saturs sasniedz 14-22%. Aminoskābju dēļ zivis ir cilvēkam ļoti vērtīgs pārtikas produkts.
Jēlā zivī ūdens saturs svārstās no 50 līdz 85%. Jo liesāka zivs, jo vairāk tās gaļā ir ūdens. Jo vairāk zivī ir ūdens, jo ātrāk tā bojājas.
 Cilvēki augstu vērtē garšas sajūtas, kuras rada tauki. Zivs taukainums ir atkarīgs no vairākiem apstākļiem: zivs sugas, zivs barības, vecuma, lieluma, dzīves cikla perioda. Pēc tauku satura zivis var nosacīti iedalīt četrās grupās.
Pirmkārt, liesa zivs. Tās gaļā tauku saturs ir mazāks par 2% – vēdzele, zandarts, līdaka. 

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1355933
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties