Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:406946
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.12.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
2016. - 2020. g.
2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

Ilgstoši pārtiku pārstrādājot burkās ļoti augstā temperatūrā, siltums nogalina mikroorganismus un inaktivē fermentus, kas var izraisīt ēdiena sabojāšanos. Sildīšanas process arī izvada gaisu no burkas, pārtikas atdzišanas laikā izveidojot vakuuma blīvējumu. Tas neļauj gaisam un tajā esošajiem mikroorganismiem iekļūt burkā un atkārtoti piesārņot pārtiku.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties