Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:773206
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.03.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Gastronomijas tendences – ko par to raksta Latvijā
Klasisko ēdienu miniatūrās porcijas
„Gudrās” maltītes viedierīcēs
Vēl vairāk ēdienu bez gaļas
Bekons kā piedeva ( piemēram – kokteiļos, zupās, pat šokolādes batoniņos)
Dažādas eļļas ( eksperimenti ar kokosriekstu, avokado, ķirbju un sinepju sēkļu eļļām )
Jogurti ar dārzeņu garšu
Vietējo ražotāju dzērieni

Gastronomijas tendeces – ko par to raksta ārzemēs
Brokoļu čipsi
Ēdiens un tehnoloģijas (telefoni, planšetes)
Austeres
Dažādas saknes – selērijs, rācenis un kolrābis biezeņa veidā, kā arī cepti kartupeļi kā piedeva
Aļģes kā uzkoda, un kā sastāvdaļa mērcēs un risotto, lai piedotu ēdienam «jūras garšu»
Eksperimenti ar Meksikāņu un Korejiešu pipariem, tos jaucot ar medu, sviestu un citām sastāvdaļām
Dārzeņu jogurti
Humuss kā pasta, sendvičs – kopā ar daudz un dažādām sastāvdaļām kā, piemēram, bietes, pipari, čilli

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties