Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:185378
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Neatkarīgi no tā, kur mēs dzīvojam un cik lieli ir mūsu ģimenes ienākumi, ēdiens ir vitāli svarīgs mūsu izdzīvošanai. Tomēr to, vai pārtika ir veselīga, nenosaka tikai vitamīnu, olbaltumvielu un citu vielu daudzums produktos, bet arī apstākļi, kādos tie ir audzēti. Līdz ar to jautājums par to, ko mēs ēdam, kļūst arvien aktuālāks.

Mūsdienās tikai nedaudzi nodarbojas ar lauksaimniecību un apgādā ar pārtikas produktiem savu ģimeni paši. Lielākoties pārtiku mēs iegādājamies lielveikalos.

Intensīvā lauksaimnieciskā ražošanas mērķis ir izaudzēt pēc iespējas vairāk lauksaimniecības produktu (graudaugus, dārzeņus, augļus, piena produktus, gaļu utt.), pie kam maksimāli īsākā laika posmā. Lauksaimnieciskās ražošanas process ir augsti mehanizēts, tajā tiek izmantots liels apjoms lauksaimniecības ķimikāliju (pesticīdi, ķīmiskais mēslojums). Šie savienojumi netiek izvadīti no organisma un uzkrājas audos.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties