Vērtējums:
Publicēts: 13.03.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
  • Referāts 'Ēdināšanas pakalpojumu nozares reģionālā analīze', 1.
  • Referāts 'Ēdināšanas pakalpojumu nozares reģionālā analīze', 2.
  • Referāts 'Ēdināšanas pakalpojumu nozares reģionālā analīze', 3.
  • Referāts 'Ēdināšanas pakalpojumu nozares reģionālā analīze', 4.
  • Referāts 'Ēdināšanas pakalpojumu nozares reģionālā analīze', 5.
  • Referāts 'Ēdināšanas pakalpojumu nozares reģionālā analīze', 6.
  • Referāts 'Ēdināšanas pakalpojumu nozares reģionālā analīze', 7.
  • Referāts 'Ēdināšanas pakalpojumu nozares reģionālā analīze', 8.
  • Referāts 'Ēdināšanas pakalpojumu nozares reģionālā analīze', 9.
  • Referāts 'Ēdināšanas pakalpojumu nozares reģionālā analīze', 10.
  • Referāts 'Ēdināšanas pakalpojumu nozares reģionālā analīze', 11.
  • Referāts 'Ēdināšanas pakalpojumu nozares reģionālā analīze', 12.
  • Referāts 'Ēdināšanas pakalpojumu nozares reģionālā analīze', 13.
  • Referāts 'Ēdināšanas pakalpojumu nozares reģionālā analīze', 14.
  • Referāts 'Ēdināšanas pakalpojumu nozares reģionālā analīze', 15.
  • Referāts 'Ēdināšanas pakalpojumu nozares reģionālā analīze', 16.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMU NOZARES RAKSTUROJUMS    3
2.  ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMU NOZARES EKONOMISKIE RĀDĪTĀJI    5
2.1.  Ēdināšanas uzņēmumu skaits    5
2.2.  Ēdināšanas pakalpojumu nozarē nodarbināto skaits    6
2.3.  Atalgojuma līmenis ēdināšanas pakalpojumu nozarē    8
2.4.  Kopējā pievienotā vērtība izmitināšana un ēdināšanas pakalpojumu nozarē    8
2.5.  Ēdināšanas pakalpojumu nozares apgrozījums    9
3.  SVID ANALĪZE ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMU NOZAREI ZEMGALES REĢIONĀ    11
  SECINĀJUMI    15
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS SARAKSTS    16
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Ēdināšanas pakalpojumu nozare ir būtisks ekonomikas izaugsmes virzītājs, jo gan pēc kopējā neto apgrozījuma valstī, gan arī pēc pievienotās vērtības rādītāja ieņem diezgan lielu lomu valsts ekonomikā.
2. Atbilstoši iedzīvotāju skaitam ēdināšanas uzņēmumu skaits ir pietiekams Rīgas, Pierīgas un Kurzemes reģionos. Par ēdināšanas uzņēmumu izveidi un attīstīšanu vairāk jādomā Zemgales, Latgales un Vidzemes reģionu uzņēmējiem.
3. Ēdināšanas pakalpojumu nozari var attīstīt gan tūristu skaita pieaugums valstī, gan arī iedzīvotāju ienākumu palielināšanās.
4. Profesionālā pieredze ēdināšanas pakalpojumu nozarē tiek uztverta kā priekšrocība salīdzinot ar profesionālo izglītību, jo tādējādi nepieciešams īsāks laika posms darbinieku apmācībai.
5. Ēdināšanas pakalpojumu nozarē nodarbināti ir iedzīvotāji ar dažāda veida un līmeņa izglītību.

Autora komentārsAtvērt
Atlants