Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.09.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Korejiešu nacionālā virtuve', 1.
  • Prezentācija 'Korejiešu nacionālā virtuve', 2.
  • Prezentācija 'Korejiešu nacionālā virtuve', 3.
  • Prezentācija 'Korejiešu nacionālā virtuve', 4.
  • Prezentācija 'Korejiešu nacionālā virtuve', 5.
  • Prezentācija 'Korejiešu nacionālā virtuve', 6.
  • Prezentācija 'Korejiešu nacionālā virtuve', 7.
  • Prezentācija 'Korejiešu nacionālā virtuve', 8.
  • Prezentācija 'Korejiešu nacionālā virtuve', 9.
  • Prezentācija 'Korejiešu nacionālā virtuve', 10.
  • Prezentācija 'Korejiešu nacionālā virtuve', 11.
  • Prezentācija 'Korejiešu nacionālā virtuve', 12.
  • Prezentācija 'Korejiešu nacionālā virtuve', 13.
  • Prezentācija 'Korejiešu nacionālā virtuve', 14.
  • Prezentācija 'Korejiešu nacionālā virtuve', 15.
Darba fragmentsAizvērt

Korejiešu nacionālā virtuve daudzējādā ziņā kombinē japāņu un ķīniešu virtuvēm raksturīgās ēst gatavošanas tradīcijas. Tikai, atšķirībā no japāņiem, korejieši uzturā lieto mazāk zivju un citas jūras veltes, savukārt pretēji ķīniešiem - mazāk eļļas.
Korejiešu virtuvi raksturojošie ēdieni ir ievērojami pikantāki nekā japāņu un ķīniešu virtuvē esošie, un šo asumu galvenokārt piešķir čilli pipari. Taču plaši izplatītas ir arī dažādas kombinācijas garšvielu. Tradicionāli kombinē sezama sēkliņu eļļu, sojas pupiņu mērci, sāli, ķiploku un ingveru. Lai vai kā, miljoniem cilvēku visā pasaulē sajūsminās par asajiem korejiešu ēdieniem.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants