Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.07.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Absints', 1.
  • Prezentācija 'Absints', 2.
  • Prezentācija 'Absints', 3.
  • Prezentācija 'Absints', 4.
  • Prezentācija 'Absints', 5.
  • Prezentācija 'Absints', 6.
  • Prezentācija 'Absints', 7.
  • Prezentācija 'Absints', 8.
  • Prezentācija 'Absints', 9.
  • Prezentācija 'Absints', 10.
  • Prezentācija 'Absints', 11.
  • Prezentācija 'Absints', 12.
  • Prezentācija 'Absints', 13.
  • Prezentācija 'Absints', 14.
  • Prezentācija 'Absints', 15.
  • Prezentācija 'Absints', 16.
  • Prezentācija 'Absints', 17.
  • Prezentācija 'Absints', 18.
  • Prezentācija 'Absints', 19.
  • Prezentācija 'Absints', 20.
  • Prezentācija 'Absints', 21.
Darba fragmentsAizvērt

Spirts (galvenā sastāvdaļa)
Zaļais anīss
Florences fenhelis
Vērmele
Var tikt izmantotas arī citas sastāvdaļas, kā izope, melisa, dažādi citi anīsi, citas vērmeles un daudz un dažādi kalnu augi.

Tiem, kas ir “pazīstami” ar absintu, pierādīt vai noliegt kādu no vispārzināmajiem pieņēmumiem.
Pārējiem vēlos sniegt ieskatu par absintu.
Visiem izklāstīt interesantus faktus.

Absints, saukts arī par “zaļo feju”, ir stiprs alkoholisks dzēriens (45%-75%), kas gatavots no destilāta, kura sastāvā ir dažādas zālītes.
Tiek uzskatīts, ka vārds absints radies
no grieķu ‘apsinthion’, kas nozīmē
‘neizdzerams’.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants